16 april 2006

Eens een andere zaalsport...

Wit-Wit is niet verlegen om ook in andere (zaal)sporten zijn mannetje of vrouwtje te staan. Dat bewezen de spelers gisteren op het jaarlijks treffen met Portas (een zaalvoetbalclub uit Ronse). Ditmaal waren niet alleen de mannen uitgenodigd voor een partijtje maar ook de vrouwen...

De dames van Wit-Wit ontgoochelden niet en wonnen tegen de dames van Portas met 4-0. Alle kenners (foto's),

waren het er over eens dat deze overwinning dik verdiend was.

De dames legden een stevige pressing aan de dag, gecombineerd met veel balbezit en combinatievoetbal. Enkel het scoren ging aanvankelijk wat moeilijker... Maar eens de eerste bal tegen de netten geprikt was, leek het hek van de dam.
Bijgevoegde fotootjes, de een al wat "artistieker" dan de ander, geven een beeld van de spelvreugde van de dames!
Een dikke proficiat aan de spelers die de "kleuren" van Wit-Wit verdedigden : Sophie, Evy, Delphine, Els, Babs, Fabie en coach Ilse.

Daarna was het de beurt aan de mannen. Ook hier was er voor het initiatief veel enthousiasme. Zelfs wat te veel... Liefs tien spelers tekenden present. Eigenlijk een beetje van het goede teveel. Door de vele wissels zat er nooit een duidelijke lijn in de ploeg en kon niemand echt in de wedstrijd komen. Tegen de ervaren mannen van Portas werd dit cash betaald. Hoewel er door iedereen met veel inzet gespeeld werd, was een ferme 13 - 6 nederlaag het resultaat... Toch was het een leuke bedoening : sommigen legden enkele technische hoogstandjes op de mat, er werden langs de ene kant kansen weggegeven en langs de andere kant de nek omgewrongen, Lorre maakte een wereldgoal, er werd drie maal van keeper gewisseld etc... Toch is het al weer een tijdje geleden dat Wit-Wit nog kon winnen van Portas. Tijd dat daar nog eens iets aan gedaan wordt... Maar ja, als we de foto van de ploeg na de wedstrijd bekijken, dan is er toch eentje die duidelijk alles gegeven heeft ;-)

Geen opmerkingen: