10 mei 2006

De uitdaging voor WW1...

Nog meer nieuws heet van de naald! Dit is de reeks waarin Wit-Wit 1 (foto) het volgend seizoen het beste van zichzelf mag geven! Dit voor het eerst in de geschiedenis van de club in een nationale reeks!

Liga 3 B
- Wit-Wit Ronse 1
- Everbergse 1
- Herne 1
- Zwijndrecht 1
- Shuttles Opwijk 1
- Oudegem 1
- Sint Job 1

Het wordt alvast een hele uitdaging. Er zitten trouwens ook enkele stevige verplaatsingen tussen... Dit betekent : nog later thuis ;-)

Hierbij ook een oproep aan alle spelers van Wit-Wit die zin hebben om het volgende seizoen in de competitie aan te treden. Geef een seintje aan iemand van de volgende personen uit het bestuur : Joris, Erwin, Grego, Anneleen. Binnen enkele weken komt het bestuur immers samen om de ploegen op te stellen. We houden daarbij graag rekening met ieders wens.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het zien er idd leuke verplaatsingen uit. Ik ken niet alle ploegen die erin staan, maar van enkele wet ik dat het mooie wedstrijden gaan worden.
Het mooie van de zaak is dat we enkele maanden meer hebben om in vorm te komen. Sommige zullen misschien nooit in vorm geraken, voor andere zal die dan reeds voorbij zijn.