02 oktober 2006

WW2 en WW4 spelen gelijk

Na een drukke, maar gezellige, sportbeurs in de nieuwe sporthal mochten Wit-Wit 2 en Wit-Wit 4 's avonds nog op stap voor de competitie.
Wit-Wit 4 behaalde zijn eerste puntje van het seizoen door 4 - 4 gelijk te spelen tegen Stekene. Er was toch wel wat tevredenheid bij de mannen, want zoals Jochim het zei : " We zijn alweer een stapje dichter bij onze eerste overwinning..."
Iets minder vrolijke gezichten bij Wit-wit 2. Zij moesten de verplaatsing maken naar Lokeren en keerden ook "maar" met een "drawke" naar huis. Djé, Erwin, Dimi, Venterke en Moerie waren de mannen van dienst. Ze hadden zelfs een supporter mee. De tegenstander zette net als Wit-Wit één B1 en drie B2's op het blad. Het beloofde spannend te worden. Dje en Erwin wonnen vrij overtuigend de eerste dubbel terwijl Dimi en Moerie verloren. Bij de volgende matchen speelde Moerie in de plaats van Erwin. Deze was zich (psychologisch) aan het voorbereiden voor zijn eerste enkel sinds maanden in de competitie. Dimi dubbelde nu met Christophe. Enkel Dje en Moerie wonnen. Gevolg : 2 - 2 na de dubbels. Dje en Erwin gingen dan aan de slag in hun enkelwedstrijd. Was het de ervaring van vorig jaar in eerste provinciale die het hem deed? Feit was dat beiden hun wedstrijd wonnen in drie spannende sets. Het zag er even goed uit voor WW2 met een 2 - 4 voorsprong. Dimi of Venterke konden voor de overwinning zorgen... Beiden konden echter geen echte vuist maken en verloren. Gevolg : een 4 - 4 gelijkpel. Het werd toch een beetje aangevoeld als een gemiste kans... Maar gelukkig kon, net als bij de dames, "Nonkel Mac-Donalds" voor een beetje troost zorgen. En uiteindelijk was 4 - 4 ook zo slecht niet...

de ovERWINaar

Geen opmerkingen: