17 november 2006

Positief saldo in competitie...

November is duidelijk de maand van de thuiswedstrijden! Daardat aan de PBO gevraagd was om in september en oktober geen thuiswedstrijden te spelen, staan er nu haast elke training twee competitiewedstrijden op de agenda. Wit-Wit 3 en Wit-Wit Dames 1 wisten gisteren de positieve lijn van de laatste weken door te trekken en wonnen elk hun wedstrijd. Door deze twee overwinningen kan Wit-Wit momenteel een positief saldo voorleggen in de competitie. Van de 22 wedstrijden die tot nog gespeeld werden won Wit-Wit er 10, verloor het er 8 en speelde 4 maal gelijk. Goed voor 24 punten op 44... Ook de komende weken staan nog heel wat thuiswedstrijden op het programma. Tijd om dit saldo nog wat verder op te krikken. En dan de verslagjes :

Wit-Wit Dames 1 - Badlove

Na veel heen en weer getelefoneer kwamen de dames van de 1ste provenciale tot een compromis. De competitiewedstrijd zou plaats vinden op 16 november in Ronse. De dames van Ronse kregen nogmaals de kans om te tonen dat de trainingen heel effectief zijn en dat er toch al een klein thuisvoordeel is. De dames van Badlove begonnen met veel overtuiging aan hun eerste partij tegen Inge en Anneleen. Onze dames verweerden zich met man (sic) en macht maar moesten toch in 3 sets de duimen leggen. Hetzelfde scenario deed zich voor tijdens hun tweede partij. Flore en Els haalden op hun beurt de andere twee dubbelspelen binnen. De stand stond toen op 2-2. Nogmaals hing alles af van de enkelwedstrijden. Voor één van de enkelwedstrijden schakelden we een oude (jonge) bekende in 'Charlotte'. Ze is het badmintonspelen nog niet verleerd!! Ze won haar partij makkelijk. Ook Els en Flore wonnen hun partij in twee sets. Anneleen moest haar beste beentje bovenhalen maar won uiteindelijk na een spannende driesetter en dankzij een heleboel supporters ;-) We eindigden met een stand van 6-2. We dronken nog wat na op de goede afloop en ook de dames van Badlove konden ons sportcafé :-) wel appreciëren! (Els)

Wit-Wit 3 - BC Polderbos

De bezoekers kwamen met 4 D-spelers afgezakt naar Ronse. WW3 stelde daar 3 B2's en 2 C1's tegenover! (Dimi, Erwin, Venterke, Moerie en Joris) Het was duidelijk dat dit geen evenwichtige partij zou worden... Hoewel de mannen van Polderbos moedig weerwerk boden, deden de spelers van WW3 wat logisch was en wonnen elke wedstrijd in 2 sets. Een simpele 8 - 0 overwinning dus. Misschien een beetje jammer, want aan zulke wedstrijden beleeft geen van beide partijen veel "plezier". Ondertussen is WW3 in de stand wel al opgeklommen naar de tweede plaats op 1 puntje van Flying Shuttle.

Geen opmerkingen: