28 november 2006

Wit-Wit 3 op bezoek bij Maldegem...

Wit-Wit 3 mocht aantreden in Maldegem tegen 3 C2's en 1 D. Uiteraard was de plastieken shuttle, een constante in 3de provinciale, ook op post.
Moerie en Venterke begonnen met een vrij zwaar verlies in 2 sets van het eerste dubbelkoppel (2xC2). Stijn zorgde echter samen met onze nieuwe aanwinst Pierre dat de bordjes terug in evenwicht kwamen. De laatste 2 dubbelspelen werden ook winnend afgesloten. Dus 1-3 na de dubbels.
Afgaande op de individuele klassementen leek WW3 af te stevenen op een makkelijke zege, niets was echter minder waar. Stijn verloor als eerste zijn enkelpartij tegen een C2 (in 3 sets). Moerie haalde wel de zege binnen, zij het niet altijd met oogstrelend badminton. Is dit eigenlijk wel mogelijk met plastieken shuttles?
Voor de thuisploeg zat er op dat moment nog een eerste puntje in. Pierre mocht als voorlaatste enkel van start in zijn 1e competitiematch ooit. Dat Pierre een echte aanwinst voor Wit-Wit is bewees hij door de ganse wedstrijd gelijke tred te houden met zijn tegenstander. Uiteindelijk moest hij nipt de duimen leggen in 3 spannende sets (19-21, 21-18, 21-19).
Ondertussen was ook Venterke aan zijn enkelspel begonnen tegen een zeer gemotiveerde jonge kerel. De eerste set werd nog makkelijk gewonnen. De 2de set ging echter even vlot naar tegenstander Rino. Een derde set zou beslissen over winst of verlies van deze partij. Set 3 werd uiteindelijk vrij eenvoudig gewonnen doordat Rino het noorden verloor en ten onderging aan de druk.

WW3 blijft alzo op titelkoers...

1 opmerking:

Anoniem zei

Proficiat mannen van Wit-Wit 3!

De meubels zijn gered ;-)We zijn nog in de running voor de titel. Met ne speciale "merci" voor Pierre... De volgende wedstrijden kan je weer op mij rekenen... En ja die plastiek : we zullen er mee moeten leren leven! Tenzij we er in slagen om naar tweede te gaan! Daar wachten de echte veren!

Venterke : merci voor de eerste "post" !