30 augustus 2007

Competitie Liga en PBO online !

Het is hier op deze blog al eventjes vernoemd, maar het is nu zeker. Vanaf dit seizoen zijn de competities van zowel de Liga en de PBO online te volgen. (De VBL werkt hiervoor samen met het internationaal gekende toernooi.nl) Dit betekent dat uitslagen en standen veel sneller zullen te raadplegen zijn. Anderzijds is het ook zo dat de ploegen de verplichting krijgen om binnen de 24 uur de uitslag van hun wedstrijden online in te geven. (In de loop van de komende week krijgen de ploegkapiteins de nodige uitleg en paswoord.) Dit seizoen moeten ook nog steeds "de papieren" opgestuurd worden, maar als alles goed loopt en alle kinderziektes uit het systeem zijn, zou het kunnen dat dit vanaf volgend jaar niet meer hoeft. De VBL vraagt dit seizoen dan ook het nodige begrip bij eventuele onvolkomenheden.

Dit zijn alvast de links waar je de kalender, de uitslag van de wedstrijden en de stand van de verschillende ploegen kan raadplegen. (Ook terug te vinden in de rechterkolom van deze blog onder het luikje competitie.)
Op dezelfde website vind je trouwens ook een lijst van alle speelgerechtigde spelers van Wit-Wit! Handig voor de ploegkapiteins!

UPDATE : Klik hier voor een handleiding van de VBL.

Geen opmerkingen: