06 oktober 2007

Wit-Wit 4 pakt drie punten!

Gisterenavond boekte Wit-Wit 4 een knappe overwinning op het veld van Hoge Wal. Het werd 3 - 5 voor WW H4. Maar dat was niet het enige goede nieuws. Gisteren kreeg WW4 immers de overwinning terug die het op de eerste speeldag geboekt had tegen Recrean. De PBO had de uitslag van deze wedstrijd (3 - 5) aanvankelijk gewijzigd naar 4 - 4 nadat gebleken was dat Albrecht nog niet officieel terug aangesloten was. Na wat communicatie met de PBO bleek dat Wit-Wit ter goeder trouw gehandeld had en dat enkele documenten (waaronder een fax) elkaar wat gekruist hadden. De PBO heeft nu beslist dat Albrecht wel degelijk mocht spelen en heeft de uitslag weer op 3 - 5 gezet. Het moet gezegd : erg sportief van de PBO! Hiermee neemt WW H4 trouwens een mooie start met 4 op 6!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

wel een gele kaart voor de ploegkapitein....
Waarom?
Hij moet het maar zelf vertellen...

Anoniem zei

Ja Jochim.... ??? ;-)

Anoniem zei

jaja jochim uitleg

Unknown zei

wat denken jullie?

met een racketje gesmeten... kwas boos op supporters, ze mogen blij zijn dat nie op hun neus was (het was zeker niet in hun richting ofzo, begrijp het niet verkeerd, zij zullen niet gemerkt hebben dat ik daarom boos was...) Maar twaren echt dikke wieties! vraag maar aan de rest van de ploeg, ik was alleen den enige die zich niet kon inhouden, mede door een slechte prestatie in mijn enkel.
Het is natuurlijk geen excuus, het zou niet mogen gebeuren...

Anoniem zei

Wanneer leer je eens kalm te blijven!!!!!!!

Arnoot! zei

Alst ie uit de club met de goede voorbeelden zou stappen...ma aangezien we een kapitein nodig hebben voor de vierde ploeg zoutie beter blijven...