06 januari 2008

Dubbelslag voor Flore!

Flore wint alweer en wordt supersnel B1 !!!
Vandaag won Flore op het internationaal tornooi van Mechelen zowel Dames Enkel B2 als Dames Dubbel B2 (met Lieselot Debleecker uit Oudenaarde)! Met deze straffe prestatie zorgt ze ook meteen voor een flinke stunt. Niet alleen was Flore de jongste B2 ooit van de club, het zal wellicht ook de "kortste" geweest zijn. Amper 2 maanden na haar klassementstijging van C1 naar B2, maakt ze nu al de overstap naar B1! Daarmee is "huize Vandenhoucke" nu al 2 B1's rijk! Wanneer volgt de papa ? (Foto Fons VdV)

Arno deed het dit weekend op het tornooi van Lokeren ook niet slecht maar trof jammer genoeg Matijs Dierick (de latere finalist) in de eerste ronde. Het werd een spannende driesetter die echter in het voordeel van Matijs uitdraaide.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dikke proficiat Flore.

Terug een bakje bier donderdag na de training.

Anoniem zei

Jawadedade is nog eens een manier om het nieuwe jaar in te zetten. Proficiat Flore.

Anoniem zei

Ja, en ik heb deze avond aan den lijve ondervonden hoe goed ons "meiske" geworden is... Dat zal niet lang meer duren of der is weer nen VDH-ke bij waar we niet meer van kunnen winnen ;-) Gelukkig is er nog...

Anoniem zei

Proficiat Flo dat is voor mij ook goed nieuws nu kan ik weer een opstelling maken die niet steeds dezelfde is op comp. Nog eens PROFICIAT.

ARNO: Mietje!
Pa VDH: K'zou stoppen!

Anoniem zei

wacht maar allemaal