28 januari 2008

Werken op den blog...

Deze week voert uw blogmaster een upgrade door van de blog naar een nieuwere versie van blogger. Dit moet het mogelijk maken om op een vlottere manier de lay-out van de blog aan te passen, lijstjes te maken in de rechterkolom etc. Mochten er zich deze week "rare" dingen voordoen op den blog dan weet u hoe het komt...
Hopelijk loopt alles goed... ;-)

9 opmerkingen:

Anoniem zei

De eerste aanpassingen zijn doorgevoerd. Mocht u nog foutjes ontdekken, dingen "missen" of nog nuttige tips hebben... laat het gerust weten.

Anoniem zei

ik heb de indruk dat alles smaller geworden is...
ik dacht dat alles breder zou worden?

Anoniem zei

't Is niet omdat gij nu nen breedbeeldlaptop hebt dat alles smaller geworden is hé. Dat is maar een gedacht. De breedte is dezelfde gebleven... Wel kan het lettertype hier en daar gewijzigd zijn.

Anoniem zei

Voor hetlijste "competitie - standen" vond ik het leuker als het wat uitgesplitst was, nu is dat een lange lijst.
De poll vind ik ook leuk, enkel jammer dat de resultaten bijna niet zichtbaar zijn.
De pagina is steeds goed gevuld, midden en linkerkolom, maar rechts niets, kun je het midden watverbreden naar rechts of is dit standaard

Anoniem zei

@ Heylie : ge hebt gelijk. Ben dezelfde mening toegedaan. Lijstje met standen wordt gesplitst. (Staat morgen op het programma ;-)Resultaten poll zijn inderdaad niet goed zichtbaar. Ik weet wel niet of ik daar aan kan wijzigen... Wat de breedte van de kolommen betreft, ook daar vrees ik weinig in de pap te brokken te hebben. Tenzij ik in de code van Blogger kan prutsen. Ik bekijk het eens.
Merci voor de reactie!

Anoniem zei

bovenste balk mooi maar niet zo duidelijk

Anoniem zei

Beter?

Anoniem zei

prachtig

Anoniem zei

Waar hebben jullie het over? Is dat voor alle bl...?