07 februari 2008

WW3 wint drie-setter-festival

Wit-Wit 3 heeft de misstap uit de heenronde recht gezet en thuis de mannen van Genste verslagen met 7 - 1. De cijfers geven echter een verkeerd beeld van de waardeverhoudingen. Zes van de acht wedstrijden werden immers beslist in een spannende driesetter...

Het begon al in de dubbels waarbij Erwin en Venterke het niet onder de markt hadden tegen lager geklasseerde spelers en de plastieken shuttle. Pierre en Jochim wonnen wel verrassend in twee sets. Erwin/Moerie en Jochim/Gert hadden dan wel weer drie sets nodig. Een veilige 4 - 0 tussenstand was wel het resultaat. Gert zorgde in een leuke enkelwedstrijd voor het beslissende vijfde punt. Pierre, Moerie en Venterke lieten het daar niet bij en werkten elk een lange driesetter af. Venterke (foto) verloor echter (van een C1) en mag stilaan een brief in de bus verwachten met z'n daling naar C1... Eindstand 7 - 1. Met één match meer gespeeld staat WW3 nu op kop in de rangschikking met één punt meer dan Landegem en twee meer dan de Recrean. Nu ligt voor WW3 de competitie een maandje stil, maar met daarna op één week tijd de matchen tegen Recrean en Landegem op het programma, komen de beslissende momenten er aan!

Leuk om zien was ook hoe de mannen van "den ieste ploeg" stevig getraind hebben. Zouden ze stilletjes ambitie krijgen...? Minpunt was wel dat WW3 den après aan Gentse moeten laten heeft. Maar ze hadden een excuus : kleine Venter moest op tijd thuis zijn ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mietjes!!!!!!!!!! volgens mij waren er 4 spelers als er een naar huis moet zijn er nog drie over!!!! Mietjes!!!!!!!!

Anoniem zei

Helaba,

Ge vergeet dat WW3 nog nen halve jeugdploeg is hé. We waren welgeteld maar met 2 meer over toen ik in den extra-time arriveerde. Kwam daarbij dat ik met de Venterkes mee moest want madam was met den auto weg ;-)

Trouwens van 4 gesproken... Bestaat WW1 ook niet uit minstens 4 man? En ik heb er ook maar 3 gezien? ;-)