03 maart 2008

Sterke heenronde van Wit-Wit 1H

Wit-Wit 1H speelde gisterenavond zijn laatste wedstrijd van de heenronde, uit tegen Beveren. Het waren terug dezelfde vijf spelers die mochten aantreden. Ben en Arno beten als tweede dubbel de spits van de avond af. Duch en Heylie bewezen reeds dat ze een vierde dubbel konden winnen en werden terug zo opgesteld. Beide koppels wonnen in drie, soms spannende, sets met uitstekend badminton. Backhand-Geoffrey had duidelijk zijn "around-the-head" terug gevonden. Nadien werd Arno aan Djé gekoppeld voor de eerste dubbel. Duch nam ondertussen de maat van oude gekende Jo Van De Perre. Terwijl hij een solide overwinning neerzette, kwamen Arno en Djé in de problemen. A-Speler Wim D'Hooghe nam met zijn dubbelpertner de maat van beide heren. Onze Wit-Wit'ers werden in drie sets te licht bevonden. Tussenstand 1-3, waar het eigenlijk 0-4 moest zijn.

De volgende wedstrijden waren belangrijk om toch de punten mee te nemen naar huis. Ben mocht zijn beste kunnen tonen tegen Wim D'Hooghe. Ben was supergemotiveerd en dat zag je. Het werd een knappe wedstrijd met heel mooie punten langs beide kanten. Het was uiteindelijk Wim die met een score van 21-17 en 21-17 met de overwinning ging lopen. Proficiat heren, het was een leuke wedstrijd om naar te kijken.

Ondertussen was Arno (foto) aan zijn enkelwedstrijd begonnen. Hij gunde zijn tegenstander niet veel ruimte om punten te maken en maakte het in een rustige partij af. Het eerste puntje van de avond was binnen. Het was aan Djé en Heylie om het af te maken. Waar Djé het gevoel niet vond in de shuttle, kwam Heylie sterk voor de dag. Een eenvoudige wedstrijdoverwinning, de totale overwinning en het tweede punt van de avond was binnen. Wit-Wit 1H blijft hiermee in het zog van leider Zwijndrecht die enkele uren voordien van Lokeren won in, naar het schijnt, een spannende ontmoeting.

Djé, opgesteld als vierde man, kon zijn wedstrijd niet winnen. Naar de oorzaak hebben we voorlopig het raden. Condioneel sterk in orde, maar mentaal blijkbaar minder. Of opnieuw een off-day, Djé?

Nog enkele statistieken...

De Keyzer Jeremie 42,9 % (5 enkels 20% - 9 dubbels 55,6%)

Dujardin Christophe 63,6% (5 enkels 60% - 6 dubbels 66,7%)

Heylens Gregory 80% (10 dubbels 80%)

Vandenhoucke Arno 80% (5 enkels 100% - 10 dubbels 70%)

Verhellen Benjamin 40% (5 enkels 40% - 5 dubbels 40%)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

TITEL = Soupeeke op mijn kosten !!!

Djéee-Slet zei

Off day??!!! Ja inderdaadma ge kunt toch nie altijd spreken van een off day é...Kweet het ook nie meer ze... ma zlang dat de ploeg blijft winnen is er geen probleem!

Sorry ze gasten, missch gewoon een slecht seizoen...

jooo tot donderdag...

djéé

Anoniem zei

roze kousen drager...
uw voornemens voor donderdag zijn al mislukt

Djéee-Slet zei

hou u bezig met de terrassen van ronse gij schepen"tje"...