11 maart 2008

Wit-Wit 1 haalt fors uit...

Deze avond stond in tweede Liga A het treffen tussen Wit-Wit 1 en Damme op het programma. Dit treffen staat meestal garant voor een spannende ontmoeting op het scherp van de snee. Ditmaal draaide het even anders uit. Wit-Wit won verrassend met 8 - 0!

Kapitein Heylie pakte met een verrassende ploegopstelling uit in de dubbels en het loonde! Eerst werden nog twee vertrouwde duo's opgesteld. Arno en Ben bewezen dat ze momenteel misschien wel het sterkste Wit-Wit-koppel zijn en Heylie en Duch bevestigden hun stijgende vorm van dit seizoen. Hierna werd voor de combinatie van Arno-Dje en Heylie-Ben gekozen... Vooral het laatste was een geslaagd experiment. Tussenstand 4 - 0 na de dubbels!

WWH1 trok daarna de lijn in de enkelwedstrijden door. Duch had weinig moeite met zijn (lagergeklasseerde) tegenstander en Dje speelde een heel knappe driesetter die hij winnend kon afsluiten. Een deugdoende overwinning voor Dje. Ook Ben won na een degelijke eerste set en een wat moeizamere tweede set. Arno mocht de kroon op het werk zetten door met speels badminton de maat te nemen van hun "eerste man". Eindstand 8 - 0!
Met deze zege nestelt WWH1 (foto) zich nog wat steviger op de tweede plaats. Nu het behoud zo goed als zeker is, kan ook al eens voorzichtig naar boven gekeken worden. Bovendien heeft WWH1 met deze cijfers ook een revanche te pakken voor de allereerste ontmoeting in Liga tegen Damme waar WWH1 met een forse 8 - 0 pandoering naar huis gestuurd werd...

Den après werd nog een gezellige bedoening (in een cafetaria die Wit-Wit zelf moest openhouden en waar het bier te snel op was.) Enkel de broek van Ben kreeg het weer zwaar te verduren... ;-)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu moeten we er echt voor gaan!!!!!

Anoniem zei

voor de souper ja!!!

Anoniem zei

Eerst de match op DZ en dan vollenbak doorgaan...

Anoniem zei

Lap, 't is nie waar hé... Ze gaan er voor! Daar gaat mijn kans op een officieel debuut in tweede Liga :-(

Anoniem zei

Proficiat gasten van den "ieste" ploeg. Iedereen draait duidelijk op volle toeren en zo dicht bij de top moeten jullie er zeker voor gaan.

@de ovERWINaar: Stel u debuut nog wa uit en wie weet kunt ge direct in "ieste" starten..allé toch minstens als wedstrijdleider;-)

Anoniem zei

el predidenté ge durft nogal

Djéee-Slet zei

Alé ze ipv van nu te zeggen da ge der voor gaat voor den titel, had ge beter naar mij geluisterd en van int begin voor den titel gegaan zijn, dan zouden we ten minste geen punten verloren hebben bij die vuile zw..... van zwijndrecht!!!

@ieste ploeg: ge kunt zien da ge mijne 2de week in nacaragua nie verknalt door mij te mee te delen da ge verloren hebt ze! Iedereen moe vervangbaar zijn! En ge weet thuis win ik altijd 2 op 2 matchen é...100 procent, eplaaa !!

jojojojojojo