25 juni 2008

Voorlopige competitiekalenders PBO

De PBO heeft snel werk geleverd, want vandaag zat al een voorlopige kalender van de provinciale competitie in de mailbox. Het is nu nog aan de competitieverantwoordelijken om de eerste "foutjes" er uit te halen of wijzigingen aan te vragen. Nog even geduld dus... Toch zijn er al enkele leuke weetjes te rapen...

Onze "nieuwe" mixploeg treedt aan in vierde provinciale (en niet in derde). Wegens het groot aantal nieuwe inschrijvingen werd immers een nieuwe reeks gecreƫerd. Een mooie kans voor WWG3 om in een leuke reeks met allemaal nieuwkomers te starten.

In tweede provinciale A heeft Wit-Wit Gemengd 2 (vorig jaar kampioen in derde provinciale B) als eerste thuismatch de derby tegen Recrean Gemengd 1 (de kampioen uit derde provinciale A). De ideale gelegenheid om Liselotte een eerste keer op te stellen ;-)

In tweede provinciale A is er het leuke treffen tussen WWH2 en Landegem 1. Vorig jaar moest de titel in derde provinciale nog aan Landegem gelaten worden, maar nu kunnen de mannen van WW2 hen met "echte veren" bestrijden!

De rest van onze ploegen is nogal B-achtig ingedeeld:
- WWH3 speelt in derde provinciale B
- WWH4 treedt aan in vierde provinciale B
- WWD2 is ingedeeld in tweede provinciale B

Geen opmerkingen: