14 juni 2008

Wit-Wit in AXI

Deze namiddag deed Wit-Wit mee aan de derde AXI-dag van de Jonge Kamer (JCI). Dit is een bedrijvensportdag waarbij aan de hand van allerlei ludieke, fysische en "intellectuele" proeven uitgemaakt wordt welke ploeg de beste is. Na twee opeenvolgende jaren gestrand te zijn op de tweede plaats was het afwachten of Wit-Wit dit jaar het stapje hoger kon zetten... Alles vond plaats op de terreinen van de stedelijke sportzone en begon met een kwis in de tribune van den SK. De "kleuren" van Wit-Wit werden dit jaar verdedigd door Moerie, Heylie, Joris, Duch en Els.

Wit-Wit strandt op zesde plaats
Na een moedige strijd, waarbij het geluk niet altijd aan de zijde van Wit-Wit stond, eindigde Wit-Wit dit jaar op de zesde plaats. Na de prestaties van de voorbije jaren was dit toch een klein beetje slikken. Al hangt de uitslag in dergelijke wedstrijden natuurlijk steeds af van kleine dingen en blijft meedoen belangrijker dan winnen... Hoewel, bij Wit-Wit...

Update...
Deze morgen (om 5u58 !!!) kreeg uw webmaster vanuit café Harmonie het volgende SMS-je van de ploeg : "Spijtig, spijtig, spijtig : 6e plaats, maar toch gewonnen in Harmonie. Slaapwel.". Zo, zie je maar : met Wit-Wit ben je nooit helemaal klaar... ;-) Proficiat mannen!

Geen opmerkingen: