12 oktober 2008

Arno 2 keer onderuit in Denemarken

Terwijl de mixploeg zonder hem een beetje op de sukkel is (zie hieronder) vertoefde Arno zelf met de nationale selectie in Denemarken voor de Danisch Cup U 19. Maar ook daar vlotte het niet zoals verhoopt. Enkele passages uit een lang verslag...

"Arno Vandenhoucke kwam na een bye in de eerste ronde uit tegen de Deen Nicklas Mathiasen. Arno ging razend snel van start, te snel want de foutenlast stapelde zich dadelijk op en een grote kloof was dadelijk geslagen. Stilaan vond Arno de rust terug op het veld maar hij nam te weinig tijd om te kijken wat er op het veld gebeurde. Na een zware achterstand op 11 slaagde Arno erin om zich verstandig terug in de partij te werken. Punt voor punt kwam hij bij tot het uiteindelijk 12 -12 werd. Alles leek terug onder controle maar te snel verviel Arno in de onbesuisde aanvallen en ongecontroleerde opbouw deden de eerste set te snel naar de tegenstander gaan. In de 2° set probeerde hij wel nog maar het mocht niet baten. De Deen Mathiasen verzekerde zijn plaats in de volgende ronde."

"Arno Vandenhoucke en Birger Abts traden aan tegen de Engelse reekshoofden Stawaski en Middleton. Ze deden hun ding en lieten met momenten goed badminton zien maar de ervaring van de Engelsen werd goed uitgespeeld. De positieproblemen van Arno en Birger werden opgemerkt en tegen hen gebruikt. De twee jongens speelden al bij al een verdienstelijke partij."

Verslag : Ann Soenens

Het volledige verslag van Ann Soenens leest u hier (website VBL)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

mooi webmaster, goe gevonden

Anoniem zei

Saai verslag!!!!!