03 oktober 2008

Mix 1 redt (nipt maar knap) de meubelen... Ben trakteert er ne goeien op!

Wit-Wit G1 - Waregem G1 : 4 - 4
Mix 1 begon gisteren met een half uurtje vertraging aan z'n wedstrijd tegen Waregem. Eén van de bezoekende dames was op de weg van Gent naar Ronse hopeloos verkeerd gereden in... Eine!!?? Zonder Arno en Flore (in het buitenland of ziek) was de ploeg toch een klein beetje onthoofd en was het aan de "anderen" om zich te bewijzen : Duch, Djé, Els en Lieselot.
De dubbels brachten geen beslissing. Djé en Duch wonnen nipt in drie sets, de dames verloren in drie sets. Ook de eerste enkel van Djé ging vrij snel verloren. (Zagen we daarbij toch even weer de "oude" Djé?). De andere enkelwedstrijden waren spannender. Op een gegeven ogenblik waren zowel Els, Lieselot en Duch terzefdertijd een derde set aan het spelen. Iedereen besefte dat de uitslag van deze drie wedstrijden veel zou bepalen. Jammer genoeg wist enkel Duch (ondanks twee matchpunten tegen) aan het langste eind te trekken. De dames verloren na een erg verdienstelijke wedstrijd. Plots stond het wel 2 - 4 voor Waregem en moesten de twee mixwedstrijden gewonnen worden om nog een puntje uit de brand te slepen. Els en Dje speelden (weer) sterk en wonnen vrij vlot. Duch en Lieselot maakten het iets spannender en speelden (weer) een driesetter. Eindstand 4 - 4 na een heel spannende (6 driesetters) en aangename ontmoeting. Met dit drawke verliest Mix 1 wel weer een puntje in de mogelijke strijd om de titel, maar blijft het anderzijds ook nog steeds in de running.

Bij den apès trakteerde Ben, kersvers zoontje van Moerie en Liesbeth, er nog nen stevige! Proficiat! Enkel jammer dat "papa" Moerie niet langer mocht blijven... ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Klopt helemaal, alleen wil ik mijn vrouwtjes ( die het uitstekend hebben gedaan in de mix )toch nog eens zeggen dat er nog werk is aan de enkel en dubbel dames!!!

Anoniem zei

Hoor Mr 100% eens... hij was bijna zelf twee punten kwijt in zijnen enkel en dienen dubbel was ook heel erg kantje boordje! ;-) Ik vind niet dat de dames gisteren slecht geënkeld hebben : nipt verliezen tegen een eigen klassement en een driesetter tegen een hoger klassement... Wat dat dubbelen betreft : tja, dat zullen "onze" vrouwen nooit leren, vrees ik ;-)