23 november 2008

Jeugd Mintons geeft dubbelles aan WW2

De "oudjes" van Wit-Wit 2 mochten vandaag op een wat bizar uur (12 uur 's middags) op bezoek bij de Mintons. Bij de aankomst in de zaal was het al duidelijk : 5 gemotiveerde jonge C1's en een B2 stonden al flink op te warmen... Erwin, Dimi, Venterke en Moerie zouden het niet makkelijk krijgen...

Mintons H4 - WW H2 : 5 - 3
Het moet gezegd. De jonge knapen van De Mintons speelden behoorlijk goed dubbel. Met aanvallend spel en een goede netdekking gaven ze weinig kansen aan Wit-Wit. Venterke en Moerie verloren hun twee dubbels zonder pardon. Bij Erwin en Dimi ging het wat beter. Jammer genoeg gingen beide wedstrijden toch verloren, hoewel ze telkens in bijna elke set voorstonden tot aan 19. In de beslissende derde set van de tweede wedstrijd werd zelfs een 17 - 13 voorsprong uit handen gegeven. De "ervaring" haalde het duidelijk niet van het jeugdig enthousiasme. Nochtans een belangrijk dubbelke. Nu was een droge 4 - 0 tussenstand het gevolg... In de enkelwedstrijden kon Wit-Wit nog wat goedmaken. Zowel Moerie, Dimi als Erwin (na wat discussie in set twee) konden winnen. Het verlies van Venterke betekende echter ook het verlies van de ontmoeting. Einduitslag 5 - 3.

Wit-Wit 2 verloor deze ontmoeting dus (terecht) in de dubbels. Of zoals Dimi zei : "Duch zal voor ons ook een keer een berichtje op den blog mogen zetten..."

De terugtocht werd nog een lange onderneming die door de hevige sneeuwval meer dan 2 uur duurde. Alleen de "Kruissens" afdalen was goed voor een half uur...