02 november 2008

PK : verslag dag 1

Op de eerste dag van het Provinciaal Kampioenschap waren gisteren een zestal Wit-Wit-ers aan de slag. Met wisselend succes...

D-reeks
Hier begon het tornooi allesbehalve goed. Ludovic kwam niet opdagen en Christophe en Julien waren een uur te laat. Ze stonden aan het verkeerde adres... Uiteraard konden ze niet meer starten in Heren Enkel. Jammer, want voor Christophe zat hier vandaag zeker een titel in! Gelukkig mochten ze wel nog aantreden in de Heren Dubbel. Daarin bereikten ze wel de halve finale al hadden ze daarvoor in de tweede ronde een heel spannende driesetter nodig.

B2-reeks
Dat Erwin en Grego niet met ambities in het enkelspel starten bleek al snel. Erwin had weinig verhaal tegen het verlies in de eerste ronde. Grego won wel zijn eerste wedstrijd, maar gaf in zijn tweede wedstrijd jammer genoeg een voorsprong weg in de derde set. Dan maar alles op dubbel. Dat was duidelijk meer hun ding. Na een wat moeilijke wedstrijd in de eerste ronde (beide hadden ook al heel lang niet meer op niveau gespeeld), hadden ze een degelijke prestatie in huis tegen het eerste reekshoofd. Grego verstuikte nog zwaar zijn voet, maar het stond de winst in twee sets niet in de weg. Dit betekende winst in de poule en morgen finale... Ondertussen had Lieslot haar dagje niet en verloor ze haar eerste enkelwedstrijd in een heel spannende drie-setter. Ze liet daarbij 3 matchpunten onbenut. Jammer!!!

B1-reeks
De grootste verrassing was misschien wel het verlies van Arno en Matijs (foto FVDV) in de eerste ronde HD B1. Daarin waren ze vooraf toch getipt als favoriet. Hun spel was echter niet goed genoeg en verlies in 3 sets was het gevolg. Ook Flore en Lieselot konden het niet tot in de halve finale schoppen en verloren in drie sets. (Het was inderdaad niet het dagje van Lieselot.) In de enkelwedstrijden deden Arno en Flore het wel goed. Beiden bereikten de halve finale.

Vandaag...
Flore en Arno treden vandaag aan in het GD A en Grego en Lieselot in GD B2. Voorts staan natuurlijk de halve finales van Christophe en Julien (HD D), Arno (HE B1), Flore (DE B1) en de finale van Grego en Erwin (HD B2) op het programma. Deze avond meer...

1 opmerking:

Anoniem zei

Weerom een prachtige foto van de Fons!

La Mama