07 december 2008

Eerste punten (buitenshuis) voor WW2

Wit-Wit Heren 2 heeft voor het eerst dit seizoen een puntje weten te bemachtigen op verplaatsing. Op bezoek bij Drive 3 deelden Erwin, Venterke, Dimi en Moerie de punten.

Drive H3- WW H2 : 4 - 4
Kapitein Erwin had voor de gelegenheid de dubbelkoppels wat door elkaar gehaald. De vorige combinaties hadden op verplaatsing immers nog maar weinig potten gebroken. Onder impuls van een sterke Dimi pakten Dimi en Venterke verrassend de eerste dubbel. Erwin lijkt de laatste weken het dubbelen ondertussen verleerd. Ondanks het harde werk van Moerie verloor hij met Moerie kansloos de eerste set. De tweede set ging na twee ongelukkige pluimen verloren met 22-20. Na de eerste dubbels stond het dus 1 - 1. Alles op schema. Dimi bleef het goed doen en won ook met Erwin de volgende dubbel. Venterke en Moerie speelden ondertussen een goeie eerste set, maar in de tweede verloren ze zonder veel discussie. Tussenstand na de dubbels : 2 - 2. Het was al slechter geweest. In de enkels bewees Erwin dat hij toch nog wat kan badmintonnen en pakte na een moeizame eerste set vrij vlot de tweede set. Venterke deed het ondertussen ook niet slecht als "kannonenvlees" tegen de eerste man (B1) van Drive maar verloor. Ook Moerie moest zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Alle hoop voor een eerste puntje lag nu bij Dimi. Die maakte er een thriller van maar wist uiteindelijk ook zijn derde wedstrijd van de dag te winnen. Einduitslag : 4 - 4. De kapitein was content (behalve van z'n eigen dubbelniveau.)
Iedereen keek al uit naar de traditionele goeie ontvangst in het theatercafé (met bitterballen en kaasjes), maar het boeltje bleek gesloten. Met de belofte dat ze "er nog enen te goed hadden" kroop WW H2 dan maar het dichtsbijzijnde frietkot binnen...

1 opmerking:

Anoniem zei

klasse WW2