27 januari 2009

Duch (eindelijk) ontmaskerd... ;-)

Wit-Wit Heren 2 nam het gistereanvond op tegen The Flying Shuttles uit Lochristi. Op verplaatsing werd nog met 5 - 3 verloren. Zoals wel vaker thuis kwamen Duch en Grego de ploeg versterken. Wit-Wit 2 deed z'n thuisreputatie alle eer aan en won.

WW H2 - The Flying Shuttles : 6 - 2
De mannen uit Lochristi kwamen met een sterk "verdeelde" ploeg afgezakt : 2 B1's en 2 C2's. Ze mixten beide klassementen in de dubbels en dat bleek de goede taktiek. Na de dubbels stond het 2 - 2. In de enkelwedstrijden maakte Wit-Wit echter het verschil (en won ze alle 4). Einduitslag : 6 -2.

Wie is hier eigenlijk de B1?
Het belangrijkste nieuws viel echter tussen de wedstrijden door te rapen. Eén van de tegenstanders was immers in de war en vermoedde een foute opstelling. Aangezien "Gregory toch B1 is, is Christophe toch den B2?" Dat "onzen Duch" niet echt een dubbelspecialist is en Grego op dat vlak altijd ietsje meer kan, weten we al langer. En blijkbaar had Duch in hun dubbel ook geen overtuigende prestatie neergezet. Maar die conclusie had nog niemand (durven) trekken ;-) "Den Duch"was allerminst amused. De rest lag echter in een deuk ;-)

Wat onthouden we nog van deze wedstrijd :
  • Moerie won alweer z'n enkelwedstrijd terwijl z'n twee dubbels verloren gingen. Hij blijft zich dus echt herprofileren als een "enkelspeler".
  • De cafetaria was (onverwacht) gesloten. Naar de bezoekers toe maakte dit uiteraard geen goede beurt. Er werden trouwens geruchten opgevangen dat "maandag" wel eens de vaste sluitingsdag zou kunnen worden. Voor de één een zegen voor de ander een ramp...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

@ Duch : Tja, 't kan de beste overkomen ;-) (zoals mij) maar we houden de reacties wel ludiek en niet te persoonlijk...

Anoniem zei

Intra-club foto was toch het duidelijkste bewijs

Anoniem zei

@ den blogbeheerder: WAT, mijn reactie is weg!!!! nu begrijp ik waarom je niet komt vanavond!!!!!! ziek jaja??? zorg maar dat je snel terug in de gewicht categorie +80kg komt te zitten want anders!!!!!