22 februari 2009

Dames nemen revanche (maar warmen op)!

Badlove D1 - WW D2 : 3 - 5
Niets zo leuk als op een zondagmorgen op competitie moeten gaan... ;-) De dames van den tweede ploeg deden het echter met verve en wonnen deze voormiddag met 3 - 5 op het veld van Badlove. Hiermee namen kapitein Anneleen, Inge, Ilse en Delphine revanche voor de heenwedstrijd die thuis nog met 0 - 8 verloren werd. Het was die wedstrijd waarbij Delphine eventjes "vergeten" was op te dagen. Deze keer was ze wel mee en ze zette haar "foutje" recht. Ze won alle drie haar wedstrijden : één dubbel met Ilse, één met Anneleen en haar enkel. De tegenstandsters bestempelden haar meteen als het "geheime wapen" ;-) Ook Anneleen en Inge wonnen nog hun enkel waardoor het 3 - 5 werd. Hierop mochten de vrouwen verdiend klinken!!! (Foto.)

Waar we echter minder over te spreken zijn, zijn de taferelen die zich afspeelden voor de wedstrijd. Uw reporter kon immers z'n hand leggen op wazig, maar bezwarend beeldmateriaal! (Zie foto) Het is duidelijk dat zulks enkel getolereerd kan worden buitenshuis. Dergelijke initiatieven kunnen in onze zaal immers tot levenslange schorsing leiden of verbanning naar de P****** ;-) De dames bewijzen hiermee echt wel op het slechte pad te zijn ;-)

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Dames jullie zijn goed bezig...
Die ouwe zakken moeten eens stoppen met de opwarming af te schaffen. DE JEUGD MOET DA DOEN!!!

Anoniem zei

Ze doen ook niets goed he die vrouwen!!!! kunnen we die overwinning niet ongedaan maken en een disciplinaire straf opleggen?

Anoniem zei

ha ha, het was daar berekoud en we waren te vroeg!!!! (ja een gps kunnen volgen is een makkie geworden ) de netten waren nog niet gehangen en toen hebben we besloten om Ilse (ons badmintonmoedertje ) haar voorbeeld te volgen en een paar rondjes te lopen om onze spiertjes op te warmen, wie weet heeft dit initiatief ons wel naar de overwinning geleid.

Anoniem zei

dat laatste betrijfel ik zeer sterk!!!! denk dat het meer aan de factor geluk zal gelegen hebben!!!!!

Anoniem zei

zeg kunt ge nu ne keer ook iets positiefs zeggen aub? sebiet komt er geen vrouw meer spelen e, ben al blij dat ik alweer een beetje training kreeg van heylie, hij traint misschien maar tot 20h30 maar blijft wel iets later aanwezig om dan nog een kwartierke training te geven aan mij, ;-))

Anoniem zei

Posiwat?

Anoniem zei

En trouwens Heylie is ook een vrouw he!

Anoniem zei

Mag ik dan nog den maandag komen???

Anoniem zei

Ja tussen 22u00 en 22u30 in de douche!!!!!

Anoniem zei

Och ja...