26 april 2009

Flore wint DE B1, Mathieu (normaal) C2 !!

Vandaag stonden in Lokeren de rest van het enkeltornooi en de mix op het programma. Over de mix kunnen we kort zijn : zowel Flore en Arno als Lieselot (met een kruisje) verloren in de eerste ronde. Lieselot blesseerde daarbij haar enkel. Hopelijk zonder erg.

Beter nieuws was er in het enkeltornooi :
Flore bereikte na een knap tornooi de finale van DE B1 en won deze in drie sets! Proficiat!
Ook Mathieu deed het helemaal niet slecht in HE D. Hij bereikte de kwartfinale en dat betekende voor hem een "kleine finale". Bij winst was het immers z'n vierde gewonnen wedstrijd en kon hij C2 worden! Mathieu ging knap van start en won de eerste set. Ook in de tweede bouwde hij een mooie voorsprong uit, al was het nog even bibberen op het einde! Normaal wordt Mathieu dus C2! In de halve finale moest hij zich echter gewonnen geven.
Ook Christophe (twee weekjes geleden nog winnaar in Oudegem) zag z'n tornooi deze keer stranden in de halve finale van HE C2.
Erwin speelde in zijn kwartfinale (HE B2) tegen een jeugdig talent uit de topsportschool (de vast mix-partner van Flore) maar liet zich niet wegdrummen. Een derde set moest beslissen. Daarin stond Erwin gans de tijd voor maar op het einde liet hij zich toch nog de kaas van z'n boterham eten. (Choken noemt zoiets.) Jammer!
Ook voor Arno stopte het tornooi in de kwartfinale van HE B1. Hij botste er op een boomlang talent uit Antwerpen.

Geen opmerkingen: