02 augustus 2009

Duch breekt beentje in pols

Slecht nieuws van het front van Wit-Wit 1 Heren en Gemengd. Op een zomers trainingstochtje met de MTB werd Duch de gracht ingereden door een auto. Hierbij brak hij een beentje in z'n linkerpols. Gevolg : 6 weken gips (foto) en een dikke streep door de competitiestart!

We wensen Duch veel beterschap maar zijn er van overtuigd dat hij ondertussen wel ander manieren vindt om z'n conditie scherp te stellen voor als hij z'n rentree maakt op het veld...

7 opmerkingen:

(s)venterke zei

Duch, We wensen je een "snel" herstel toe. Je mag dan al een polsbeentje gebroken hebben, je lach is gelukkig nog intact ;-)

djeeee zei

wadde?? competitiestart missen in de mix?? niets van, voor het geval jullie het niet gezien hebben, tis zijn linkerpolske en duj is rechtshandig en wij van den eersten ploeg kunnen dat alvast bevestigen ( cf douche)

aleee grtn uit bali.... nog 13dagen, reeds 14 voorbij heheheheeee

joooooooooo

djee

Joris zei

Duch heeft eens een blauw oog gehad van te voetballen en nu pols gebroken bij het MTB... Da"s toch nen ongeloofelijke sportman hé oezen Duch...
Ik zal hem waardig vervangen in beide eerste ploegen.

Erwin zei

@ Djé : Uit Bali gdverd... Amuseert u daar en zorgt dat we u nog herkennen als ge als bruingebakken negerke terugkeert ;-)

DeOpper zei

@joris: zorg maar dat je al mag meespelen met Mix 3!!!!!
@Venterke: lachen maakt deel uit van mijn genezingsproces.
@Djé: ik stuur je straks het trainingsschema van Flore door om je conditie op pijl te houden daar in Bali zodat gij uwen competitiestart niet mist!!!!!!!

djee zei

ik gebruik elke dag mijn rechterarm! laat uw fantasie maar los....

yoooooooooooooo

Joris zei

@djé gebruik maar schonekes uw twee handjes