16 augustus 2009

Er wordt al stevig getraind !!!

Zoals je ziet wordt er al stevig gewerkt door sommigen, ander liggen nog op een strand aan één of andere costa of anderen hebben gewoon een plastieken plaasterke en kunnen er nog niet 100% tegenaan gaan.

Verschillende jeugdspelers vinden ook al de weg naar de zaal en beginnen zich al goed voor te bereiden. Zo zijn Mathieu, Benoit, Renaat en Sven al op stage geweest in Limburg.
Flore is eveneens al op volle toeren aan het trainen, ze heeft reeds 1 stage achter de rug en vertrekt vandaag met de Nationale selectie naar Spa en dan naar Duitsland voor haar eerste grote opdracht van dit seizoen, Het internationaal jeugdtornooi in Langenfeld.
Voor de competitiespelers die de weg naar 't Rosco nog niet vonden en die in begin september moeten starten, wordt het tijd om de racket van de zolder te halen, want zoals je op de foto ziet, zijn er al spelers die zich in het zweet werken. (zelfs Els was al 3 maal te bespeuren in't Rosco)
Hopelijk kan iedereen zijn de ambities waar maken die ze hebben voorgenomen.
Het bestuur wenst iedereen een fantastisch en sportief seizoen.

Opgelet woensdag 26 augustus eerste jeugdtraining om 13u30

5 opmerkingen:

Erwin zei

De jongeman op de foto traint zelf zo hard dat het hem soms zwart voor de ogen wordt en hij niet meer altijd ziet waar hij rijdt ;-)

Arnoot! zei

Cassé

Anoniem zei

wie trekt er nu aan de handr....!!!???

djé zei

em

De eigenaar zei

Te koop VW Caddy LIFE in de staat zoals hij eruit ziet.
Neen niet gratis