20 november 2009

Hardbevochten zege voor Heren 3

Kort na de ruime zege op Lokeren mocht Heren 3 weer aan de slag, deze keer tegen de voorlaatste in de stand : Smash for Fun. Een beetje misleidend want ze hadden ook nog maar 2 matchen achter de kiezen!!! Jochim kon rekenen op Erwin, Dimi, Joris, Christophe (Venterke) en Julien. Bij het uitwisselen van de papieren trad Smash for Fun aan met allemaal C2's en leek het een makkelijke zaak te worden voor Heren 3. Joris waarschuwde echter voor deze jonge ploeg... en terecht! Bovendien was er ook nog de factor plastiek! Uiteindelijk kwam alles nog goed...

Wit-Wit H3 - Smash for Fun 2 : 5 - 3
Het is duidelijk dat Smash for Fun dit seizoen nog potten zal breken in de dubbels (met plastiek)! Jochim en Joris verloren vrij snel hun dubbel al waren ze in set twee nog dicht bij setwinst. Venterke en Erwin hadden het ook niet onder de markt en konden maar heel nipt de eerste set winnen. De tweede verloren ze echter waardoor een derde set de beslissing moest brengen. Daarin maakte de tegenstander (gelukkig) net iets te veel fouten. Jochim en Julien leken na verlies in de eerste set het laken naar zich toe te trekken en wonnen set twee. In de derde lukte na de kampwissel echter niets meer. Gelukkig konden Joris en Erwin de bordjes wel weer gelijk zetten, al hadden ze er drie sets voor nodig. Tussenstand 2 - 2.
Jochim bewees in de enkels dat hij een goeie kapitein is en gaf het voorbeeld door geconcentreerd z'n enkel te winnen. Venterke had het niet onder de markt (met plastiek) in zijn enkel en moest een derde set toestaan. Daarin liet hij echter z'n ervaring spreken! Wit-Wit 4 - 2 voor. Dimi of Julien kon nu voor winst zorgen. Julien speelde een knappe wedstrijd maar verloor tweemaal erg nipt (23-25 en 22 -24). Gelukkig bleek Dimi weer op niveau te spelen en klaarde hij de klus in de enige wedstrijd met veren. Eindstand 5 - 3.
Heren 3 nestelt zich hiermee in de subtop van het klassement en heeft nog een wedstrijd te goed tegen het laatst geklasseerde Recrean. Heren 3 vertoeft dus weer in veilige oorden!

1 opmerking:

De Opper zei

Kben er weer!!!!! Waar waren de vrouwen weer gisteren! Zijn ze ook in 2009 te mooi of goed voor te trainen?