24 november 2009

Tornooi 2009 : de Wit-Wit resultaten...

Gisteren kon je al een verslagje lezen van de knappe resultaten in de C2. Maar natuurlijk waren er nog meer Wit-Wit-ers aan de slag. Een verslagje van de belangrijkste resultaten...

Vandenhouckes baas in B1!
Niet geheel onverwacht was het "Vandenhouckes boven" in de B1. Flore won Enkel (tegen Ine), Dubbel (met Ine) en Mix (met Arno). Arno won dan weer de Enkel, Mix (met Flore) en was finalist in Dubbel (met Djé). Hiermee plaatsen Arno en Flore zichzelf in het groepje van kanshebbers op de titel op de Vlaamse Kampioenschappen volgende week in Kortrijk. Al is het tornooi daar uiteraard wel van een ander kaliber...

Net niet in B2
Mooie prestaties in de B2, maar een overwinning zat er net niet in. Erwin en Grego bereikten na vier winstmatchen de finale van HD B2 maar verloren tegen een jong (en sterk) duo! Ook Ilse eindigde met haar gelegenheidspartner tweede in DD B2. Mathieu liet dan weer een mooie kans op een finaleplaats (en winst) liggen in HE B2 en verloor heel nipt de halve finale waarin hij eigenlijk de hele tijd op voorsprong stond.

Twee dames in finales C1
In de Dames Enkel C1 onthouden we de knappe prestatie van Sophie. Ze bereikte de finale maar moest daarin haar meerdere erkennen in een speelster van de buren uit Oudenaarde ;-) Ook Julie bereikte de finale in Dames Dubbel C1 maar verloor.

Jong geweld in D : nog eventjes geduld...
Heel wat jeugdspelers aan de slag in Heren Enkel D. Velen verloren echter (vaak na een spannende wedstrijd) in de eerste ronde. Dit heeft uiteraard ook t maken met ervaring op dit niveau. Enkelen bereikten wel de tweede ronde (Gregorio) of zelfs de derde ronde (Nicolas). We onthouden ook het erg nipte verlies van Eric in z'n allereerste officiële match. Knap werk!

Al bij al mag Wit-Wit terugblikken op een geslaagd tornooi. Zowel op vlak van organisatie als van sportieve prestaties. Hopelijk is het een stimulans voor een aantal spelers om ook eens hun kans te wagen op andere tornooien!!!

1 opmerking:

Den bompa zei

proficiat aan allen