17 maart 2010

Dames 2 kampioen !!!!

Maandagavond viel de competitie in tweede Provinciale dames in een beslissende plooi. Twee ploegen stonden tot dan immers ongeslagen aan de leiding : Wit-Wit D2 en Badlove D1. Het eerste onderlinge treffen was op een drawke geëindigd en nu stond in Ronse de terugmatch op het programma. Met daarna nog slechts één wedstrijd te gaan was de winnaar zo goed als zeker van de titel. Omdat de dames van Wit-Wit een veel beter matchsaldo hadden, konden zij zelfs leven met een drawke... Een 6 - 2 overwinning was genoeg om mathematisch zeker te zijn van de titel... En dat was exact hetgeen gebeurde... De titel is dus voor de dames van Ronse!!!


Wit-Wit D2 - Badlove D2 : 6 - 2
Voor deze belangrijke wedstrijd konden de dames geen beroep doen op Els (gekwetst) en was ook Sophie onzeker na het zware tornooi van het voorbije weekend. Ze beet echter op haar tanden en speelde toch. De rest van de kampioenenploeg bestond uit Julie, Ilse, Delphine en Anneleen. De dames van Badlove tekenden present met 2 B2's en 2 C2's. Voor de dubbels opteerden zij ervoor om deze klassementen te mixen. Achteraf misschien niet zo een goede keuze. Wit-Wit was zo in de dubbels over de hele lijn net iets sterker... Julie en Ilse speelden degelijk dubbel en en wonnen hun twee wedstrijden. Ook Sophie en Delphine trokken de lijn door van het voorbije weekend en wonnen. Als kers op de taart werd ook de dubbel van Delphine en kapitein Anneleen binnen gehaald. Het stond zowaar 4 - 0!!! De titel was binnen bereik!!!
Julie bewees haar vorm van het moment en klopte in de competitie haar eerste B2. De overwinning was een feit, maar de titel nog niet mathematisch zeker... Sophie (half geblesseerd) weerde zich kranig tegen de andere B2 maar de derde set was er te veel aan. Delphine leek aanvankelijk voor de beslissende wedstrijd te zorgen en won vlot de eerste set. Daarna haperde de machine echter en de wedstrijd werd in een spannende derde set alsnog verloren. Het stond 5 - 2... Het was uiteindelijk "mama" Ilse die voor het verlossende punt zorgde door haar enkel te winnen.

DAMES 2 KAMPIOEN !!! OLE OLE !!!
Met deze 6 - 2 overwinning zijn de dames dus mathematisch zeker van de titel in tweede Provinciale en mogen ze volgend jaar in de hoogste Provinciale reeks hun kans wagen. De ploeg in deze bezetting heeft daar zeker z'n plaats. De matchen zullen alleszins voor meer uitdaging zorgen. Want laat ons eerlijk zijn, behalve in de wedstrijden tegen Badlove hebben de dames het niet zo zwaar gehad... De titel werd gevierd met een (bescheiden) feestje in de cafetaria. Ook op dat vlak valt nog heel wat te leren ;-) ;-)

10 opmerkingen:

Erwin zei

PROFICIAT DAMES !!!
(Iemand een fotootje?)

joris zei

schuuuuuuune wijvekes

Joris zei

Erwin, hoe kan jij dit weten "bescheiden" feestje, je lag al in je bed. Wij gaan u niet alles vertellen zulle.

jer zei

is het dan toch nog decadent geworden?
dju, hadden we beter toch nog 1 meegedronken...

djeeeee zei

congratulations!!!

Venterke zei

Klasseeeee!!!

Julie zei

Onze decadente feestjes gebeuren in de douche ;-) en neen daar zijn geen foto's van..

Erwin zei

@ Julie : Pfffff flauw, bij ons zijn daar zelfs filmkes van ;-)

Joris zei

en met een naakte vent op den achtergrond.... hé Dirkie

Anoniem zei

ik heb een paar sleutelwoorden vernomen van het decadente feestje in de douche: sofie, fles, Julie, Ilse. verduidelijking bij het woord fles: ze was al leeg!!!!