06 maart 2010

Zwijndrecht maat(je) te sterk voor Dames 1

Dames 1 ontving deze morgen Zwijndrecht, de onbetwiste leider in tweede Liga. Helaas konden Flore en Els (gekwetst) er niet bij zijn. Hiermee was Dames 1 natuurlijk een onthoofde ploeg. Lieselot, Ilse, Julie en Sophie probeerden de eer dan maar hoog te houden tegen de 4 sterke B1's van Zwijndrecht... Maar dat was geen makkelijke opgave! Een verslagje van gelegenheidskapitein Julie.

Wit-Wit D1 - Zwijndrecht D1 : 0 - 8
De eerste damesploeg mocht zaterdag zijn beste beentje voorzetten tegen Zwijndrecht. Met een geblesseerde Flore en Els was de ploeg klassementsgewijs gereduceerd tot 1 B1 en 3 C1’s. Met vol goede moed begonnen Lieselot, Sophie, Ilse en Julie aan de wedstrijden.
Het werd al snel duidelijk dat Zwijndrecht, met vier B1’s, waarvan 1 duo Vlaams kampioen dubbel is, een maatje te sterk was voor Wit-Wit. In de dubbels waren rally’s zo goed als onbestaande en konden de dames van Wit-Wit nooit hun eigen spel opdringen. Lieselot en Sophie haalden al het mogelijke uit de kast, maar konden niet mee. Ilse en Julie lijken hun spelritme van in het begin van het seizoen kwijt te geraken en kwamen nooit echt aan de bak. Stand na de dubbels: een dikke 0-4 met scores om niet over naar huis te schrijven.
Een drawke zat er duidelijk niet meer in, dus na de dubbels was de motivatie bij sommige speelsters (Julie?) ver te zoeken… Lieselot was nog de enige die de eer kon redden. Eerste set won ze redelijk vlotjes tot grote frustratie van haar tegenspeelster die het toch zo moeilijk had met Lieselots subtiele dropjes. Tweede set ging iets moeizamer en na een verkeerde beweging, die een pijnlijke rug als gevolg had, was de hoop om 1 puntje binnen te halen tegen Zwijndrecht zo goed als verloren. Ilse, Sophie en Julie hadden nooit echt een kans om te winnen tegen sterke B1’s... Zwijndrecht staat terecht eerstes in de reeks en de dames van Wit-Wit gaan nog fameus hun tenen mogen uitkuisen willen ze hun plaats in 2de liga behouden. Enigste pluspunt na deze pandoering, was ons Sophietje die druk in de weer was om voor iedereen een broodje te smeren en de gezellige babbel die voor sommigen nog geĆ«indigd is in een bezoekje bij de frituur… We noemen geen namen...

1 opmerking:

sophietje zei

Kwas veel te vleitig eh...
da is wel maar eenmalig ze dak da gedaan heb ;)