15 mei 2010

Celien... ook een dikke proficiat !!!

Celien mocht vandaag het hoogste podium betreden van de Special Olympics 2010. Na het misstapje in de eerste wedstrijd dachten de Wit-Wit supporters dat ze verder moest spelen voor de eer. Maar Celien groeide in het tornooi en de zenuwen van de eerste wedstrijd waren plots verdwenen. De Wit-Wit aanhang zag Celien zelfs slagen gebruiken die we op training zelden van haar zien. Vandaag trok Celien met haar ouders en broer Gregorio alleen naar Brussel. Gregorio zorgde voor een perfecte coaching en zag Celien ook haar laatste wedstrijd in de poule winnen. Aangezien haar tegenstrever uit de eerste wedstrijd later ook enkele steekjes liet vallen, behaalde Celien met 6 overwinning de verdiende gouden plak binnen.

Het Wit-Wit team dankt iedereen die heeft meegewerkt, gesupporterd, gecoachd, chauffeurs, felicitaties sms heeft verzonden en natuurlijk alle spelers die vele uurtjes een pluimke hebben geslagen tijdens de trainingen met Celien, Emiel en Louis.

Proficiat WIT-WIT !!!

7 opmerkingen:

La Mama zei

Dikke proficiat aan Celien!
Alsook aan Louis en Emiel die een mooi stukje badminton lieten zien!!
Goed gedaan !!!

La Mama zei

Ook nen dikken bravo voor Christoph en Arno en de entourage die deze deelname mogelijk maakt!

Julie zei

Proficiat!

Jochim zei

Sjiek gedaan allemaal !

djééé zei

goed gedaan celientje, emieltje, louistje, duchke en arnootje

:-))

Venterke zei

Dikke proficiat aan Celien, Emile en Louis. Dit is een prachtig resultaat voor jullie inzet en doorzetting op de trainingen tijdens het ganse seizoen. Grote klasse.
Maar dat mag evenzeer gezegd worden van alle trainers en begeleiders. Proficiat allemaal.

Anoniem zei

Celien,
Je hebt dat fantastisch gedaan!
Een hele dikke proficiat!


Katrien (Open Thuis)