25 oktober 2010

Heren 4 mist ervaring (van Joris)...

Heren 4 , een ploeg vol jeugd onder de vleugels van Joris, doet het in de competitie niet zo slecht en kon al twee keer een puntje pakken. Tegen de Flying Shuttles wouden ze proberen even goed te doen. Een gebrek aan ervaring (en een iets betere tegen tegenstander) stonden dit echter in de weg.

Wit-Wit H 4 - The Flying Shuttles H2 : 2 - 6
Kapitein Joris had zichzelf het plezier gegund om samen met Glenn een dubbelke te spelen. Zoals het een "diesel" past had hij even wat tijd nodig en ging de eerste set verloren. In de tweede en derde set stelden ze echter orde op zaken en wonnen ze de wedstrijd. Hiermee blijft Joris ongeslagen in deze competitie en roept hij zichzelf uit tot "Mister 100 %". Bekijk hier zijn indrukwekkende statistieken ;-)
In de andere twee dubbels kwamen eerst Svenn en Kjell en dan Seth en Aaron duidelijk te kort met verlies in tweede korte sets tot gevolg. Het resultaat was dat Heren 4 met een 1 - 3 achterstand aan de enkels mocht starten. Mathieu milderde snel en won vlot zijn wedstrijd. Niels leek de stand gelijk te trekken en won ook vrij gemakkelijk set één. In de tweede set verloor hij echter zijn concentratie en verloor. In de beslissende set liet hij zich helemaal opjagen (een gebrek aan ervaring ;-) waardoor hij nog amper 5 puntjes haalde. Jammer! Hier moet aan gewerkt worden. Ook David ging goed mee in zijn enkel maar kon net geen set winnen. Tot slot maakte ook Eric zijn debuut in deze competitie. Hij speelde verdienstelijk tegen zijn hoger geklasseerde tegenstander maar kon nooit aanspraak maken op de winst. Einduitslag : 2 - 6.
Met deze nederlaag belandt Heren 4 onderaan het klassement. Het zou leuk zijn mocht deze ploeg eens een overwinning pakken om zo het behoud veilig te stellen. Deze ploeg verdient immers zijn plaatsje in deze reeks.