01 december 2010

Arno en Flore op de Vlaamse

Het voorbije weekend werden in (het verre) Overpelt de Vlaamse Kampioenschappen gespeeld. Voor Wit-Wit tekenden enkel Flore en Arno (en Ine) present. Iedereen tekende voor een aardig resultaat, al viel er geen echte verrassing te noteren.

De meeste hoop lag bij Arno (foto). Die stond immers als eerste reekshoofd genoteerd in HE B1. Hij won zijn eerste drie matchen, maar stond dan in de kwartfinale tegen Sam Van Den Broek, het jeugdig top(sport)talent uit Lokeren. Het beloofde een spannende match te worden, maar dat was het niet echt. Arno ging verrassend snel ten onder. Begint het gebrek aan training toch z'n tol te eisen, had Arno een slechte dag of was Sam gewoon beter? In elk geval was dit verlies geen schande. Sam bereikte immers nog de finale (die hij verloor). In het dubbel kon Arno zijn kansen niet verdedigen, aangezien z'n dubbelpartner geblesseerd afhaakte.

Flore mocht (moest) dit jaar meedoen bij de A's. Flore won haar eerste wedstrijd, maar verloor dan tegen het tweede reekshoofd Jelske Snoeck. Al maakte ze er wel een heel spannende drie-setter van. Bij Ine een zelfde verhaal. Winst in de eerste match en dan verlies tegen het eerste reekshoofd (en latere winnares) Debbie Jannsens.

In het Dames Dubbel schopten "onze" twee dames het tot in de halve finale. Daarin waren het tweede reekshoofd (Manon Albinus, Debbie Jannsens) te sterk.

In het Gemengd Dubbel A had Flore minder geluk met de loting. De vierde reekshoofden (Freek Golinski - Janne Elst) waren net iets te sterk. Al was het nipt, heel nipt...

Hier kan je alle tabellen nog eens nakijken.

Geen opmerkingen: