07 december 2010

Mix 1 deed wat moest : winnen!

Mix 1 stond zondagochtend (om 9 uur!!!) voor de verre verplaatsing naar Damme. Deze wedstrijd moest absoluut gewonnen worden om degradatie uit tweede Liga te vermijden. Gelukkig waren Flore en Ine present. Voor Ine betekende spelen in Damme zelfs een beetje een "thuismatch" in West-Vlaanderen ;-) Voor de heren tekenden Djé en Arno present. Mix 1 bewees dat ze op volle sterkte zeker hun plaats waard zijn in tweede en wonnen overtuigend.

Damme G1 - Wit-Wit G1 : 2 - 6
De spelers van Mix 1 gingen fel van start en zetten meteen de dubbels naar hun hand. Djé en Arno hadden wel een set nodig om "er wat in te komen" (wat wil je : spelen op zo een onmenselijk vroeg uur ;-) maar wonnen daarna set twee en drie. Ook Ine en Flore kenden weinig problemen in hun dubbel : winst in twee sets.
In de enkelwedstrijden werd de ontmoeting al beslist. Flore en Ine wonnen immers hun wedstrijd, al was het bij Ine nog behoorlijk spannend. Toen ook Arno zijn wedstrijd won stond het 0 - 5 en was de buit binnen. Djé (foto) verweerde zich in zijn wedstrijd goed, maar kon nipt geen derde set afdwingen. De mix-wedstrijden werden voor de eer gespeeld. Ine en Dje blijven nog wat zoeken naar het samenspel en verloren. De wedstrijd van Arno en Flore was spannender en werd een driesetter die broer en zus op het einde toch nog vlot naar hun hand wisten te zetten.
Einduitslag : 2 - 6. Met deze overwinning springt Wit-Wit over Damme weg van de voorlaatste plaats. Damme heeft nog een zwaar programma, daar waar Wit-Wit nog op bezoek mag bij de laatste. Wit-Wit heeft dus weer alles zelf in handen om het behoud te verzekeren...

Geen opmerkingen: