08 maart 2011

Gemengd 3 bijt tanden stuk op Latem...

Zondag stond voor mix 3 een belangrijke confrontatie op het menu. Mits winst hadden ze in hun laatste thuiswedstrijd genoeg aan 1 punt om de titel binnen te halen. Nadat ze in de heenronde al verloren van Latem, beet Mix 3 weer z'n tanden stuk op Latem. Een serieuze streep door de titelambities... Een verslagje van Glenn :

Latem G3 – Wit-Wit G3 : 5 - 3
De spelers kwamen bijna allemaal uit verschillende richtingen. Ilse en Sophie kwamen van de Panne nadat ze daar al een wedstrijd gespeeld hadden met dames 1. Glenn kwam van Lokeren nadat hij er de jeugd gecoacht had op de jeugdcup en Delphine, Frederic en Jochim vertrokken vanuit Ronse.
De ontmoeting kon niet slechter starten, Delphine en Sophie verloren in 2 korte sets de dames dubbel. Ondertussen hadden Jochim en Glenn, met veel vloeken, de heren dubbel in 2 nipte sets verloren. Zo stond mix 3 meteen 2-0 in het krijt. Dan maar proberen om deze scheve situatie recht te trekken in de enkels,maar ook dat draaide anders uit. Glenn speelde de eerste heren enkel tegen een B2. Hij draaide goed mee, maar verloor met 21-15,21-19. Sophie speelde ondertussen haar enkel ook tegen een B2. De eerste set werd ze volledig weggeblazen (21-8). Ze herpakte zich en won de tweede set. De derde set werd een thriller die Sophie uiteindelijk verloor met 21-19. Frederic kende meer problemen dan verwacht tegen een C2 maar won toch in 2 sets. Ilse bracht de spanning een beetje terug door ook haar enkel redelijk vlot te winnen. Zo stond het 4-2 en moesten de beide mixwedstrijden gewonnen worden. Delphine en Jochim mochten de spits afbijten maar verloren in 2 relatief korte sets. Ilse en Frederic wonnen hun wedstrijd wel overtuigend maar het kwaad was al geschied.
Zo verloor mix 3 de ontmoeting (en misschien zelf de titel). Iedereen was ontgoocheld en er werd nog druk nagekaart in de cafetaria. Mix 3 besloot om nog frieten te gaan eten. Het duurde nog een tijdje voor ze konden vertrekken want Ilse was haar GPS kwijt. Na lang zoeken, zonder resultaat, besloten ze dan maar om te vertrekken zonder GPS. Na aanwijzingen van de spelers van Latem vonden ze een frituur maar de service in sommige frietkoten is niet meer wat het geweest is en ze stonden voor een gesloten deur. Dat was dan meteen ontgoocheling nummer 2 van die avond. Uiteindelijk werd er dan besloten om een pita te gaan eten op de markt in Oudenaarde en rond half een werd de terugweg aangevat. Toen Jochim naar zijn auto, die nog aan de bibliotheek stond, ontdekte hij dat deze bekogeld was met eieren. Gelukkig zonder schade. Rond 1u kreeg iedereen dan nog een sms van een gelukkige Ilse die haar GPS gevonden had.

Geen opmerkingen: