13 maart 2011

Wit-Wit 5x jeugdkampioen !!!


Het afgelopen weekend vond in Sint-Niklaas het tweede treffen plaats van de Oostvlaamse jeugdkampioenschappen. Na dit weekend werden de titels verdeeld. Na de puike prestatie tijdens de vorige ontmoeting waren nog alle ploegen in de running voor de titel. Wit-Wit trok zowel op zaterdag als zondag met een busje vol spelers en veel optimisme naar Sint-Niklaas. En het lukte! Een reactie van een fiere Joris, jeugdverantwoordelijke :

"Proficiat aan de Meisjes -15 en de Jongens -11, -13, -15, -17. Zij kroonden zich het afgelopen weekend tot Oostvlaams Kampioen in hun leeftijdsklasse! En aangezien er altijd maar 1 ploeg kan winnen zijn de jongens -13 B tweede geeindigd. Een mooi teken dat we met "ons ploegske" goed bezig zijn.
Aangezien er dit weekend enkele spelers mochten aantreden in het nationale Yonex Youth Circuit, moesten we enkele verschuivingen doorvoeren. Vooral een pluim dus voor enkele invallers die het eerste weekend niet van de partij waren. Zo was er de puike prestaties van 3 jongens uit de -9 groep van Wit-Wit die moesten aantreden in de reeks -11! Als je dan de beker naar Ronse kan meenemen... Proficiat Viktor, Sebbe en Emiel en dit samen met onze topvoetballer Lennert. (Andreas was outstanding in de eerste ontmoeting). De toekomst is verzekerd.
De meisjes op de foto deden het zeker even goed door een reeks hoger te spelen. Ook de jongens -13 (zowel de A en de B-ploeg) deden het erg goed! Ondanks een onthoofde ploeg (door de Yonex Youth Cup) speelden de invallers superbest... Ze werden eerste en tweede! Over de -15 en -17 zwijgen we want die mannen hebben al bewezen dat ze volgend seizoen in het volwassen circuit kunnen meedraaien ;-) Ze haalden dan ook de titel binnen!
Dank aan Arno en Sophie voor de perfecte coaching."

1 opmerking:

Joris zei

Mooi binnengekopt Erwin