20 april 2011

Flore "goe bezig" in Finland

Europese kampioenschappen U19
Momenteel wordt in Finland het Europees Kampioenschap badminton voor Junioren (U19) betwist. De voorbije dagen vond het team-event plaats. Flore werd, met de Belgische ploeg U19, derde in haar poule na verlies tegen Oekraïne en Spanje en winst tegen Israël. De resultaten kan je hier nakijken.

Flore en Ine winnen eerste ronde dubbel op EK
Sinds vandaag is het individueel tornooi gestart. Flore is ingeschreven voor enkel en dubbel met Ine Lanckriet. Haar eerste enkel ging jammer genoeg in drie sets verloren. (Klik hier voor meer info.) In het dubbel ging het echter stukken beter. Samen met Ine speelde Flore een beresterke match die ze dan ook verdiend wonnen! Beide zijn nog U17, dus we mogen alvast spreken van een sterke prestatie. We zijn alvast benieuwd hoe ver ze kunnen doorstoten in het tornooi. Als ze nog één wedstrijd winnen wacht hen alvast het tweede reekshoofd!

Bekijk de wedstrijd op badmintoneurope.tv!
De wedstrijd was "live" te volgen op badmintoneurope.tv Je kan de wedstrijd trouwens nog steeds bekijken op http://www.badmintoneurope.tv/ Klik in de rechterkolom op EJC2011 Individual 20th April en klik door naar de wedstrijd van Ine en Flore. (Om de volledige wedstrijd te zien moet je je wel - gratis - een login en paswoord aanvragen). De volgende wedstrijd vindt morgen plaats, maar is jammer genoeg niet gecoverd via internet. Bekijk hier alle info over Flore haar wedstrijden.

Jonge Belgen...
Naast Flore zijn nog een pak andere Belgische jongeren actief. Zo bereikten Nathan Vervaeke en Stéphanie Van Wel vandaag de derde ronde van het Gemengd Dubbel. Klik hier voor een overzicht van de wedstrijden van onze "Jonge Belgen" ;-).

Geen opmerkingen: