14 mei 2011

Dalers bij Wit-Wit...

Voor veel spelers is het een doelstelling om via competitie of tornooien van klassement te stijgen. Je kan echter ook dalen van klassement. De VBL is hier de voorbije jaren steeds strenger in geworden en hanteert nu een systeem waarbij je minstens een percentage punten (gewonnen wedstrijden) moet halen. Op het eind van het seizoen komen ze dan ook met een lijst van spelers die wegens "te weinig of onvoldoende prestaties" van klassement dalen. Dit seizoen ook heel wat Wit-Wit-ers op de lijst. Elke speler wordt hierbij persoonlijk verwittigd en kan nog tot 29 mei bezwaar aantekenen. (De speciale aanvragen gericht aan de klassementscommissie moeten nog behandeld worden.)

Van B1 naar B2
Els Debuysscher
Thibaut Lauwers

Van B2 naar C1

Christophe Deventer
Seppe Debuysscher

Van C1 naar C2

Joris Vandenhoucke
Tom Holvoet

Van C2 naar D

Goeminne Inge

Als het "intern reglement" gevolgd wordt dat elke klassementsdaling voor 2 bakskes telt, dan staat Wit-Wit de komende weken nog heel wat "werk" te wachten ;-)

6 opmerkingen:

sophietje zei

Erwin, ging je je niet laten zakken?

Erwin zei

Geen paniek ;-) De aanvraag is binnen. Deze dalingen werden echter niet aangevraagd maar gebeuren op initiatief van de VBL zelf. De aanvragen moeten nog behandeld worden.
Maar kijk, als ik weer B2 ben, spelen we eens een mix-tornooike bij de B2!

Joris zei

OK donderdag 8 juni mijn 2 bakskes...

Anoniem zei

8 juni is woensdag... Goed geprobeerd Joris :)

Joris zei

ok 9 dan

Julie zei

Weet er nu eigenlijk iemand wie Tom Holvoet is?