08 juni 2011

Daar in dat kleine (sport)café...

Afgelopen zaterdag had Wit-Wit alle leden (en de pers) uitgenodigd voor de huldiging van de kampioenen 2011. En dat waren er heel wat. Joris en Erwin hadden dan ook hun handen vol om iedereen op het podium te roepen. Haast alle jeugdploegen speelden dit seizoen immers kampioen in hun reeks. Daarenboven werden ook Heren 2, Heren 3 en Gemengd 2 kampioen in hun reeks! Voor Gemengd 2 betekent dit zelfs de promotie naar Liga! En dan spreken we nog niet over alle individuele titels op het Provinciaal Kampioenschap voor de jeugd en de nationale titels van Flore! Heel wat mensen dus die achteraf samen op de foto mochten.

Maar daarmee was de avond nog niet gedaan. Natalie van sportcafé Time-Out had immers een BBQ georganiseerd en Wit-Wit schoof dan ook graag mee aan de tafel. Mede dankzij het zonnig weertje zat de sfeer er goed in. Zeker toen er ook nog een gratis vat geschonken werd en er als klap op de vuurpijl nog een optreden was van Frédéric (een onbemind Ronsisch talent op het vlak van vlaamse schlagers.) Allemaal samen : "Daar in dat kleine café..."

Hierbij enkele "sfeerbeelden" van het geslaagde feestje. Eén ding is zeker : voor herhaling vatbaar! Bekijk hier de volledige fotoreeks van Christophe : http://gallery.me.com/cede#100231


Geen opmerkingen: