14 september 2011

Heren 3 pakt een eerste puntje...

Donderdag was het de beurt aan de 3e herenploeg om aan de competitie te beginnen. Als nieuwkomer in 2e provinciale wou kapitein Jochim de druk niet te hoog leggen, maar elk puntje zou mooi meegenomen zijn. Buiten Moerie en Glenn (gekwetst) kon Jochim op veel volk rekenen. Mathieu VDA, Venterke, Christophe D, Frederick en Pieter waren aanwezig. De tegenstanders kwamen aandraven met hogere klassementen, maar de ploeg was er van overtuigd dat ze die ook partij konden geven. Het leverde alvast een verdiend puntje op...

Wit-Wit H3 - Drive H2 : 4 - 4
Jochim en Pieter speelden de eerste dubbel die ze dankzij goed aanvallend spel en enkele gelukballen in de 2de en 3de set konden binnen halen. Op dat moment speelden Venterke en Frederick de 3e dubbel. Ook in die wedstrijd moesten ze tot het uiterste gaan om het in 3 sets af te maken. Zo kwam WW 2 - 0 voor en zag het er vrij goed uit. De hoop op een overwinning werd aangewakkerd door een enthousiaste Venter. :-)
De hoop was gevestigd op de dubbel van Pieter en Mathieu. Maar Pieter, naast de sterk spelende Mathieu, haalde niet zijn niveau van in de eerste dubbel en samen verloren ze de wedstrijd in 3 sets. Ook de vierde dubbel ging iets te makkelijk verloren door Christophe D. en Frederick.
Met een 2-2 tussenstand hoopte de ploeg, net zoals ze vorig jaar elke keer deden, het alsnog recht te trekken in de enkels. Pieter speelde de eerste enkel die hij na sterk weerwerk verloor in de derde set met 21-23. Christophe D. had het moeilijk tegen een hoger geklasseerde speler en moest met duidelijke cijfers de duimen leggen. Kleine Mathieu en Jochim konden nog voor een puntje spelen. Mathieu won zijn enkel overtuigend met 21-12 en 21-13 cijfers tegen een B2. (Er zit waarschijnlijk een bakske in voor met Kerst ;) En Jochim mocht het opnemen tegen een C1. Dankzij mastermind Joris en een pak doorzettingsvermogen lukte het hem om in 3 sets de wedstrijd te winnen.
Ondanks het feit dat de tegenstanders op papier de beter ploeg hadden, kon WW3 toch aanspraak maken op de winst. Het zat erin, maar dat kan gezegd worden voor de beide partijen.
Met een 4 - 4 eindstand heeft WW3 zijn eerste puntje toch al meteen beet en gaan ze op zoek naar de volgende.
(Verslag : Jochim)

4 opmerkingen:

Aäron zei

Geen verslag over Heren 4?? :)

Jochim zei

Ge moet u nie inhouden om te schrijven ;)

Erwin zei

Groot gelijk Jochim! Als niemand van de ploeg een verslagske schrijft, zal er geen komen...
@ Aäron : spreek dus eens af binnen de ploeg wie een verslagske schrijft. Je mag dat ontwerpje dan naar mij opsturen : ilse.erwin(at)gmail.com Ik maak er wel iets van.

Aäron zei

OK, komt in orde!! In de toekomst zal ik dat zeker eens doen!! ;p