12 november 2011

Eerste verslagje van Mix 3 en Dames 2…

Het heeft een tijdje geduurd, maar na wat aandringen zijn nu ook Mix 3 en Dames 2 in de pen gekropen. De eerste verslagjes zijn binnen...

Denderleeuw G1 - Wit-Wit G3 : 5 - 3
Voorbije woensdag trokken we naar de gebroeders De Bolle te Denderleeuw. We wisten dat deze mannen een echte uitdaging zouden worden. De heren dubbel werd helaas verloren alsook de eerste heren enkel. Gelukkig kon Pieter met zijn jong geweld ;-) een eerste puntje verzegelen. Ja, inderdaad het eerste puntje! Want intussen hadden de dames onverwacht verloren in hun dubbel en had ook La Mama zwaar verloren in haar enkel waardoor ze opnieuw punten verliest! Deze keer zelfs 6 punten… Een slapeloze nacht en hoge nood aan troost (n.v.d.r. die ze niet echt kreeg) als gevolg. Nadat Pieter zijn enkel gewonnen had, deed Delphine net hetzelfde! Gelukkig! Nu kwam het erop aan om de twee mix-wedstrijden te winnen… Pieter en Delphine zaten nog in de juiste flow maar de anciens Dimi en Ilse duidelijk niet. De eerste set was opnieuw stroef verlopen. Gelukkig kon de tweede set gewonnen worden met 20-22. Het gelijk spel kwam binnen bereik! De derde set werd na een super spannend duel … verloren met 25-23… Je begrijpt dat we dit even moesten verwerken maar we konden niet anders dan onze betere te erkennen in Denderleeuw! Alvast een slechte zaak in de strijd om de titel. Maar we geven niet op. (Verslag : Ilse)

Wit-Wit D2 - Landegem D1 : 1 - 7
Vorige donderdag was het nog eens de beurt aan een onthoofde dames 2. Vermits Sophie en Delphine niet van de partij konden zijn, werden onze opkomende talenten opgeroepen. Deze keer werd er beroep gedaan op Femke, Valeska, Amy en Shelly om onze twee afwezigen te vervangen.We startten vol goede moed aan onze dubbels tegen het jonge en beloftevolle Landegem. De eerste en tweede dames dubbel werden gespeeld door Julie en Ilse. Die hadden er enorm veelzin in! Helaas had Ilse nog steeds last van “ik wil erg graag maar toch lukt er weinig vandaag”! De twee dubbels die Julie en Ilse speelden werden dan ook helaas verloren. De derde dubbel werd gespeeld door Amy en Shelly. Hun eerste set mocht gezien worden! In de tweede set kreeg een van de zusjes blijkbaar wat last van de stress en werd het verlies daaraangelinkt. De vierde dubbel werd beslecht door Femke en Valeska die het reeds jaren gewoon zijn om samen te spelen. Dit kon je dan ook zien tijdens de wedstrijd. Wie dacht deze meiden zomaar omver te blazen had het duidelijk mis. Jammer genoeg werd ook hun wedstrijd verloren. Dan maar alle hoop op de enkels. We speelden deze alle vier tegelijk zodat onze jonge dametjes op tijd aan hun schoonheidsslaapje konden beginnen na de ontmoeting;-) Ilse leed als eerste haar nederlaag tegen een super B2 Sarina uit Landegem. Gezien het lage speelniveau van Ilse was dit geen verrassing. Femke en Amy waren elk na een super spannende eerste set die nipt verloren werd, erg gemotiveerd aan hun tweede set gestart. Toch strandden ook hun wedstrijden telkens op verlies. Daarom werd alle hoop – om de eer te redden – op Julie gericht! Zij was een erg zware wedstrijd aan het spelen tegen “Elle sympatico” Emma Mussche!! Wie beide speelsters kent, weet dat dit heuse rally’s opleverde. Gelukkig kon Julie na de derde set een eervol puntje binnen halen! Goed gedaan Julie! (Verslag : Ilse)

Geen opmerkingen: