25 november 2011

Flore (en Ine) bij laatste 8 op EK U17 !!!

Flore is goed gestart aan het Europees Kampioenschap U17. Als reekshoofd was ze zowel in enkel als dubbel een ronde vrij zodat ze pas vandaag aan de slag moest. Maar dat dagje rust deed haar blijkbaar deugd. Zowel in enkel als in dubbel (met Ine) raasde ze door het tornooi en bereikte ze de kwartfinale. (Foto FVDV)

Dames Enkel.
Na twee maal winst staat Flore morgen als derde reekshoofd tegen het vijfde reekshoofd Anne Katrine Hansen uit Denemarken. Een zware dobber! Winst zou Flore tot in de halve finale brengen!

Dames Dubbel
In Dames Dubbel begonnen Flore en Ine als vijfde reekshoofd. Gisteren waren ze in de eerste ronde "bye", maar vandaag mochten ze echt aan de slag. Ze wonnen hun twee wedstrijden en staan zo ook bij de laatste acht. Morgen staan het derde reekshoofd Chloe Birch en Natalie Chan-Lam uit England aan de andere kant van het net te wachten.

Met deze overwinningen zijn Flore en Ine de enige Belgen die nog in het tornooi zitten. De andere deelnemers verloren meestal in de tweede ronde en kunnen terugblikken op een geslaagd tornooi. Voor Flore en Ine hopen we nog op dat tikkeltje extra...

Volg hier de uitslagen van de Belgen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ine en Flore spelen op court 3 d.w.z. te volgen op livestraem.

Anoniem zei

Ine en Flore spelen op court 3 d.w.z. te volgen op livestraem.

Venterke zei

Allemaal duimen voor Flore en Ine.
Ze spelen inderdaad op court 3 waar de livestream camera opgesteld staat. De matchen starten om 10u lokale Portugese tijd, dwz 11u in Belgiƫ. Flore haar enkelwedstrijd staat als derde gepland. Dus vermoedelijk ergens rond het middaguur spelen.
Suc6 dames...

Joris zei

Juist haar enkel verloren in 3 sets... Jammer de zenuwen waren sterker... Op voor den dubbel

Joris zei

Dubbel naar halve finale na....triller