23 november 2011

Tornooi Wit-Wit 2011 : de resultaten

Het tornooi van Wit-Wit is reeds een aantal dagen achter de rug. Met meer dan 300 deelnemers en bijna 500 wedstrijden werd het een druk, maar geslaagd weekend. Het niveau lag dit jaar duidelijk een trapje hoger, maar dat belette niet dat heel wat Wit-Wit-ers zich toch in de kijker konden spelen. We kijken nog even achterom en zetten de spelers die het tot in de finale schopten op een rij.

Het meest in het oog springt de winst van Arno in HE B1. De verwachtingen zijn steeds hoog, maar dit jaar heeft hij er zwaar voor moeten "vechten". Het deelnemersveld was het zwaarste in jaren en de overwinning deed dan ook des te meer deugd. Dat belooft alvast voor de Vlaamse Kampioenschappen volgende week. Ook knap was de winst van Shelly Maljers in haar eerste tornooi bij de dames D. Het levert haar (waarschijnlijk) een kaartje van C2 op.

Sven greep jammer genoeg net naast z'n ticket van C2. Hij bereikte nochtans de finale van HE D, die hij pas verloor in drie sets. Meestal is dit genoeg om C2 te worden, maar door een W.O. in de eerste ronde ging dit feestje niet door. Jammer.

Maar ook enkele andere finaleplaatsen mochten er best wezen. Zo bewees Mathieu dat hij z'n B2 meer dan waard was door na een loodzwaar parcours de finale van HE C1 te behalen. Daar was het beste er wat van af, waardoor hij verloor. In die match blesseerde hij zich wel ernstig aan de hand. Ook de finaleplaatsen van Nathan en Renaat in HD D en Amy en Shelly in DD D bewijzen dat de jeugd er zit aan te komen. Minder jeugdig, maar daarom niet minder verdiend, was tenslotte de finaleplaats van Christophe en Frederic in HD C1.

Onder deze link kan je nog eens winnaars (en resultaten) opvragen.

Geen opmerkingen: