17 januari 2012

Dames 1 neemt pijnlijke start.

Vorige week donderdag stond de eerste ontmoeting van Dames 1 op de planning. Lieselot, bezet door een zware medische blok, kon niet meespelen en dat was meer dan een streep door de rekening, zeker tegen Oostrozebeke die met 4 jonge speelsters kwam aanzetten . Kapitein Julie had al op voorhand voorspeld dat het een pandoering ging worden. Het werd niet echt een afstraffing, maar de winst was ver te zoeken… (Verslag : Julie)

Wit-Wit D1 – Oostrozebeke D1: 1 - 7
Door de opstelling van beide ploegen konden er geen twee wedstrijden tegelijkertijd gespeeld worden. Daar Oostrozebeke zijn ploeg bestond uit twee 17-jarigen en twee 13(!)-jarigen en ze niet te laat thuis mochten zijn, moest er aardig wat gedraaid worden om te kunnen starten. Geen van beide ploegen wou zijn dubbelkoppels immers wijzigen. Na wat gepuzzel kon de eerste dubbel en vierde enkel gespeeld worden. Sophie was tactisch op de vierde plaats gezet om zeker een enkeltje binnen te kunnen rijven, maar dat was zonder het jong geweld van Oostrozebeke gerekend. Ondertussen ploeterden Hélène en Julie door hun eerste set en deden ze het al even slecht in hun tweede set. Het stond snel 0-2…
Het duo Sophie en Hélène (foto) werd voor de eerste keer getest. In de eerste set was het nog wat zoeken, maar in de tweede set draaide het al vlotter maar werd er toch verloren met 19-21. Julie speelde haar enkel tegen tegen een B2 en won, terwijl Sophie en Ilse alles uit de kast haalden tegen de ‘jonge proetjes’. Jammer genoeg ging deze wedstrijd ook verloren na een heel spannende tweede set. Hélène en Ilse begonnen aan hun enkels en hoewel Ilse in de eerste set niet veel werkwerk kon bieden, kon ze een derde set in de wacht slepen. Jammer genoeg was het beste er vanaf in de derde set… Sinds wanneer zijn 13-jarigen na 21uur nog fris? ;-) Hélèné had een moeizame start in haar enkel maar kon bijna haar achterstand inhalen. Jammer genoeg kwam ze toch nog een beetje te kort. Tot slot speelden Julie en Ilse nog een heuse thriller, maar Oostrozebeke ging ook met de laatste wedstrijd lopen. Dames 1 verloor zo dus zijn eerste wedstrijd met de harde cijfers 1-7… Een pijnlijke start, het kan dus alleen maar beter (hopelijk!)

Geen opmerkingen: