26 februari 2012

5 medailles voor Wit-Wit op het BK




Flore wint 3x goud op het BK in haar leeftijdsgroep U17, als je moet vertrekken naar een Belgisch kampioenschap waar je alles "moet" winnen kan het wel eens verkeerd aflopen. Maar nee Flore deed wat verwacht werd en haalt dus de 3 gouden plakken mee naar Ronse. Proficiat Flo!!!
In het bericht hier onder stond dat er 3 Wit-Witters naar Bastogne gingen en alle drie vielen ze in de prijzen. Lennert Taeldeman speelde de finale in het dubbelspel en mag zich fiere bezitter noemen van een zilveren plak op het BK. Quentin verloor de halve finale in het dubbel gemengd in een spannende drie-setter en wint dus volgens traditie de bronzen plak.
Proficiat aan de Wit-Witers en de geduldige mama"s en papa's.

6 opmerkingen:

Joris zei

Proficiat mannen en "mijn... ons... madam'

Régine (mama Lennert) zei

Zeg dat wel: geduldige mama's en papa's. Heel stresserende momenten meegemaakt.

Erwin zei

Proficiat alle 3! Jullie hebben Wit-Wit (en jezelf) mooie kleurtjes bezorgd : goud, zilver en brons! Knap!

De Opper zei

Proficiat aan de jeugd!!!

Flore zei

Danku iedereen :).
En eigenlijk 6 medailles want ik won de
troffie van 'speelster 2011' (na Lianne tan 2009 en Wouter/Nathalie 2012) wat misschien wel de mooiste van het weekend was :).

Venterke zei

Proficiat aan de jeugdige Wit-Witterkes met het behalen van al die kilo's eremetaal. 5 op 5 voor Wit-Wit dat kan tellen, met dank aan de jeugdtrainers en toegewijde ouders.

@Flore: Uw lijst van gouden titels begint ook serieuze vormen aan te nemen hé en net vandaag piekte de goudprijs naar een nieuwe hoogte ;-)