21 mei 2012

10 keer goud op PK Jeugd (en Veteranen) !!!


Kobe, Lennert, Quentin, Gatien, Shelly, Amy, Nathan, Mathieu, Erwin en Joris werden Provinciaal Kampioen!

Het voorbije weekend vonden in Buggenhout de Provinciaal Kampioenschappen plaats voor de jeugd. Traditioneel de aflsuiter van het badmintonseizoen. Wit-Wit trok er met een 12-tal spelers naar toe en keerde terug met een indrukwekkende aantal medailles. Wit-Wit veroverde maar liefst 10 keer goud en 2 keer zilver! Een overzichtje :

Categorie U9
Kobe (foto) won de poule bij de "Jongens Enkel U9" en dus goud. In deze leeftijdscategorie (minibad) wordt nog geen dubbel of mix gespeeld.

Categorie U11
Lennert won "Jongens Dubbel U11" samen met Michiel Van Britsom. In het enkelspel verloor hij als eerste reekshoofd in de poule tegen de latere finalist.

Categorie U13
Quentin was in goede doen bij de U13. Na winst tegen ploeggenoot Gatien in de halve finale pakte hij de titel bij "Jongens Enkel U13". Maar Gatien op zijn beurt won wel goud bij "Jongens Dubbel U13" samen met Robbe Baelen. Daarin moest Quentin dan weer vrede nemen met zilver (samen met Brecht Dobbenie).
Ook bij de meisjes was het Wit-Wit boven. Shelly won de titel bij "Meisjes Enkel U13" en samen met zus Amy won ze ook goud bij de "Meisjes Dubbel U13". Jammer genoeg waren er te weinig meisjes ingeschreven om de Mix-titel te betwisten.

Categorie U15
Bij de U15 stond er weinig maat op Nathan. Hij pakte maar liefst twee titels : "Jongens Enkel U15" en "Mix U15" met Jolein Van Den Bossche. In het dubbelspel haalde hij daarenboven nog eens een zilveren plak samen met Bert Van Der Meulen.

Categorie U17
Na de nederlaag in de halve finale van het enkelspel wist Mathieu zich knap te herpakken en pakte de titel bij "Jongens Dubbel U17" samen met Thijs Ducheyne.

Categorie U19
Bij de oudste leeftijdsgroep (U19) wist Wit-Wit geen titel te rapen. Het feit dat Flore paste voor dit kampioenschap heeft daar uiteraard veel mee te maken.

Veteranen
De tiende titel tenslotte werd binnen gehaald door Joris en Erwin. Na een superspannende wedstrijd wisten ze de titel bij "Veteranen Dubbel" te veroveren. In het enkeltornooi verloor Erwin in de halve finale tegen de verdiende winnaar.

Met deze oogst (10 x goud en 2 x zilver) mag Wit-Wit fier terugblikken op dit kampioenschap! Het scoorde als club (waarschijnlijk) het meeste titels.

PROFICIAT AAN ALLE SPELERS!!!

3 opmerkingen:

De opper zei

een dikke proficiat aan ALLE spelers groot en klein!!!

Joris zei

Dank u Duch... en het was in de +35 en geen kilo's

Venterke zei

10 keer proficiat aan de kampioenen :)