14 september 2012

Competitieresultaten

Wit-Wit start deze competitie met heel wat thuiswedstrijden. Gisteren stonden er weer twee op het programma (en maandag staan er ook al twee gepland). Deze keer mochten Heren 5 en Dames 2 hun eerste wedstrijd van het seizoen spelen. In beide ploegen was heel wat jong geweld aan de slag en dat is hoopgevend...

Wit-Wit H5 - Denderleeuw H3 : 7 - 1
Heren 5, de gloednieuwe (jeugd)ploeg in vijfde provinciale, miste zijn start niet en won tegen Denderleeuw. De ploeg, met heel wat jonge C2's in de rangen, moet dit seizoen zeker potten kunnen breken. Vooral wat betreft dubbelwedstrijden zal dit seizoen heel wat kunnen geleerd worden. In de enkelwedstrijden moeten ze hun mannetje kunnen staan. Benieuwd waar deze ploeg zal stranden.

Wit-Wit D2 - The Flying Shuttles D1 : 2 - 6
Dames 2 daarentegen tekende voor de eerste nederlaag van Wit-Wit dit seizoen. De dames van Flying Shuttles waren een maatje te sterk. Dames 2 gaat dan ook een lastig seizoen tegemoet in eerste provinciale, maar dat is geen verrassing. Het belangrijkste is dat ook in deze ploeg de verjonging een feit is. Dat dit ten koste gaat van punten in de competitie is niet erg. Zeker in de dubbels zal nog veel geleerd worden. In de enkelwedstrijden toonden Amy en Shelly al wat ze in hun mars hebben en tekenden voor de twee eerreddende punten.

Geen opmerkingen: