01 oktober 2012

Amy wint in Tielt (en wordt C2)

Het afgelopen weekend was er op Tielt een mooie delegatie aanwezig van Wit-Wit in de D en C2-reeks. Bovendien liep er zelfs eentje rond die stage aan het doen was voor Referee ;-)

Amy zorgde voor de prestatie van het weekend door DE D te winnen. Ze stijgt nu net als haar zus naar C2. Of Shelly echter nog lang in de C2 zal blijven is maar de vraag. Ze speelde immers finale DE C2 en moest uiteindelijk enkel tegen een Engelse het hoofd buigen. Aan de resultaten te zien pakte die delegatie Engelse spelers trouwens in heel wat reeksen de hoofdprijs. Jammer dat het niveau van buitenlandse spelers vaak zo moeilijk in te schatten is, maar anderzijds is het ook een ervaring om eens tegen buitenlandse tegenstanders te spelen. Alle resultaten van Tielt vind je hier.

Ook op andere vlakken was het een druk badmintonweekendje :

Jeugdcup
Op de allereerste Jeugdcup van in Aalst tekenden vier spelers van Wit-Wit present : Sebbe, Kobe, Thomas en Robbe. Allemaal in de U11. Iedereen speelde enkele mooie wedstrijden (al blijft verliezen soms moeilijk). Sebbe haalde halve finale en verloor die nipt in drie sets. Thomas en Kobe (allebei eerstejaars) strandden in hun poule op de derde plaats na twee eerstejaars. Hopelijk zijn er op de volgende Jeugdcup in Lokeren nog wat meet Wit-Wit-ers present. Klik hier om in te schrijven.

Competitie 
Gisteren ook twee mooie zeges in de competitie, allebei in Lokeren. Heren 5 won in de late namiddag met 1 - 7 van Lokerse H12 en even later op de avond haalde Heren 3 een knappe 3 - 5 overwinning tegen Lokerse H5. Een overwinning in het hol van de leeuw die misschein wel heel belangrijk kan zijn in de eindafrekening. Het wordt dit seizoen immers knokken voor Heren 3 om in de reeks te blijven.
  • Lokerse H12 - Wit-Wit H5 : 1 - 7
  • Lokerse H5 - Wit-Wit H3 : 3 - 5

Geen opmerkingen: