13 januari 2013

Sebbe wint JE U11 in Latem

Jammer genoeg weinig volk van Wit-Wit in Latem. Nochtans één van de PBO Jeugdcups die het dichtst bij huis gespeeld wordt. Enkel de familie Huyghe was voltallig (!) aanwezig.

Wannes mocht immers voor het eerst eens proeven van een echte wedstrijd bij de U9. Hij kwam uiteraard nog tekort tegen de betere spelers uit de reeks, maar wist toch een wedstrijdje te winnen.

Kobe en Sebbe spelen dit jaar bij de U11. Kobe werd al een paar keer geplaagd door een moeilijke loting en moet het daardoor in de poules telkens opnemen tegen een aantal reekshoofden. Ook vandaag liet hij mooie dingen zien, maar hij kwam nog wat kracht tekort. De prestatie van de dag kwam echter van Sebbe. Hij won zijn poule (niet geheel onverwacht) maar moest het daarna opnemen tegen het tweede reekshoofd die dit seizoen al twee Jeugdcups gewonnen had. De eerste set ging nog verloren, maar in set twee en drie vond zijn tegenstander geen antwoorden meer op het spel van Sebbe. Hij trok die prestatie door in de finale tegen het eerste reekshoofd en nestelt zich daardoor zelf op de derde plaats in de tussenstand van de PBO Jeugdcup.


Jeugdcup Ronse : 24 februari
Volgende maand staat op zondag 24 februari de Jeugdcup in Ronse op de agenda. We rekenen daarbij toch op meer deelnemers van Ronse! Inschrijven kan via deze link : http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=391BE630-72A2-453F-A89F-B64F8D28AE4E

1 opmerking:

De opper zei

een dikke proficiat aan de (jonge) Huyghes en vooral Sebbe maar dat is ook niet moeilijk hij is ook fan van de beste voetbalploeg van het land!!!!