31 januari 2014

Flore op zoek naar BK-medaille

Zaterdag 1 en zondag 2 februari organiseert Badmintonclub Oudegem het Belgisch Kampioenschap Badminton in Dendermonde. De spelers hebben hard getraind en de organiserende club heeft er alles aan gedaan om er een topevenement van te maken. De voorrondes worden afgewerkt op zaterdag vanaf 9 uur, de kwartfinales gaan door op zaterdag vanaf 19 uur. De halve finales starten op zondag om 9 uur en de finales beginnen om 13 uur.


Aan de start van dit Belgisch Kampioenschap staan ook 2 Wit-Wit-ers : Arno en Flore. De ambities van Arno zijn bescheiden (de eerste ronde proberen overleven) die van Flore zijn groter. Zelf mikt ze op een halve finale in elke discipline : enkel, dubbel en gemengd. En éénmaal zover is alles nog mogelijk! Een medaille in één van de disciplines zou dan ook super zijn!

Bekijk hier de (uitslagen van de) wedstrijden van Arno.
Bekijk hier de (uitslagen van de) wedstrijden van Flore.

Kom zeker een kijkje nemen in het sportcomplex van Sint-Gillis Dendermonde. Meer info vind je op de website www.bkbadminton2014.be. Tickets kunnen in voorverkoop nog tot en met vrijdag aangekocht worden. Anders betaal je aan de kassa!

Geen opmerkingen: