14 februari 2014

Drukke tijden voor damesploegen...

Ai, ai…  het was een beetje druk de laatst tijd voor onze dames...

Na een spannende ontmoeting van Dames 2 zondagavond 9 februari tegen de Pluimplukkers (waar we met 2-6 gewonnen hebben) moesten “de Maljers” en “La Mama” ook nog eens op maandag 10 februari Dames 1 depanneren tegen Gitse. Gelukkig  kon Amy daar 2 matchen verzilveren om het 2 - 6 verlies wat draaglijk te maken ;-). Tenslotte stond de zwaarste ontmoeting donderdag op het programma tegen de dames van Wetteren. De speelsters van Dames 2 trokken dan ook met wat vermoeide lijvekes richting sporthal om daar tegen de koploper Wetteren competitie te spelen. En wat voor een koploper… Ze staan zo maar eventjes 8 punten voor op de tweede ploeg in de reeks en dus nog veel meer punten op ons…

En ja, we kregen “op ons doos” met 8-0 maar toch is het een aanrader om de scores er eens op na te lezen! Zo verloren Shelly, Amy en Delphine elk een set met verlengingen! En gelukkig was ons Anneleen goed bij de pinken om kapitein Ilse net op tijd op een ini-mini  foutje te wijzen… Vermoedelijk zit voor dit alles het drukke programma deze week er voor een ietsie – pietsie tussen ;-).

Hopelijk kunnen we nu voldoende recupereren om de volgende ontmoetingen met Dames 1 in Liga aan te vatten komende zondag en maandag! Met een tornooi in Zaffelare zal dit voor “de zusjes” misschien een beetje afwachten worden… Hoewel , het is en blijft “jong geweld” ;-)

Verslag : Ilse
 

Geen opmerkingen: