14 mei 2014

Sterk werk van Quentin, Kobe en Wannes

Terwijl gans Ronse in de ban was van Levensloop moesten een paar van onze jeugdspelers zondag aan de slag om hun klassement te verdedigen :
  • Quentin plaatste zich voor de finales van het Yonex Belgian Junior Master Circuit in Leuven. Het eindtornooi met de beste jeugdspelers van BelgiĆ«. Sterk werk! Hij verloor in de poule of de halve finale van enkel en dubbel. 
  • Kobe won op de laatste Jeugdcup bij de Pluimplukkers zowel het enkel als dubbel en kroonde zich verdiend tot eindwinnaar van de Oostvlaamse Jeugdcup bij de U11 met 8 overwinningen op 12 tornooien!
  • Wannes eindigde op diezelfde Jeugdcup als vijfde bij de JE U9 en derde in het eindklassement. Al was dat bijzonder spannend! De eerste 3 spelers eindigden ex-aeque met 890 punten! Wannes werd uiteindelijk (pas) derde op basis van het aantal gewonnen ontmoetingen en/of tweede plaatsen. Een terechte plaats trouwens. Zijn medespelers waren gans het seizoen net iets beter (en ook een jaartje ouder). Niet getreurd dus : volgend jaar is hij nog steeds U9.


 

Geen opmerkingen: